Dobrý deň, moja dcéra ide o mesiac robiť prijímačky na 5 ročné bilingválne slovensko-španielske gymnázium Park Mládeže v Košiciach. Súčasťou prijímačiek sú okrem Sjl a Mat aj talentové skúšky. Nemá niekto prosím skúsenosť s talentovými skúškami na tomto gymnáziu? Aké príklady na nich boli? Dá sa na nich nejak pripravovať? Ďakujem
@lucia543 ahoj ja sama som chodila na bilingválne ale nie na span. ale ang. a tiež sme robili talentové skúšky ale boli to len niečo ako psycho testy takže nie neda sa na to moc pripraviť
Asi všade niečo iné, ale ja som mala doma testy na anglické a boli to otázky na pamäť, také psychologické testy nedá sa na to pripraviť potrebujú vedieť či na to má či nie.
alebo su ukazky textov z roznych jazykov, nie velmi rozsirenych a mali urcit, o aky jazyk sa jedna. su to take vseobecne prepdoklady, vseobecny prehlad.
@lucia543 Moja dcéra robila prijmacky talentovú skusky majú dve časti Prvá je píš ako počuješ v rôznych jazykoch druha časť je papier s 10 slovami preložených do vymyslene jazyku a za 10 minut si máte zapamätať ci najviac a napísať ich na papier
@lucia543 Neštudovala som tam, ale predpokladám, že sa v tomto prípade jedna o cudzí jazyk - španielčinu. Cudzí jazyk je tiež považovaný za talentov skúšku.