Syna neprijali na strednú školu.Co sa píše do odvolania?A čo sa deje ďalej ak sa dieťa nedostane na strednú školu,niekam predsa ísť musí,vôbec v tomto nie som zbehlá.Dakujem za rady
Ak chces vzor na odvolanie, napis mi IP, poslem
@lejla77 ďakujem,vzor už som našla.
@lejla77 nevieš prosím ťa či to miesto môže byť aj mimo okres?
Tak ked nebude volne vo vasom okrese tak asi ano
Ved este sa moze posunut poradie podla toho, kto sa zapise a kto nie. Oficialne vysledky budu az po 19.maji.
Drzim palce.
Veľa detí si vyberie inú školu, keď ich napr.prijali na 2 školy, takže poradie sa môže meniť.Ale nám výchovná poradkyňa po týždni dala zoznam kde sú voľné miesta..ešte aj v septembri tuším do polky mesiaca?sa robia presuny.
Urobil prijimacky ale nevzali ho lebo bol pod ciarou? Vtedy treba napisat odvolanie, poradie sa este bude posuvat.
Ak neurobil prijimacky a nevzali ho ani na druhej skole kam sa hlasil, tak pocka kym skoly, ktorym ostalo volne miesto vypisu druhy termin.
@nafka0483 urobil na obe školy,ale pre nedostatok miesta
Napiste odvolanie na obe skoly a pockajte ako sa poposuva poradie.
Ktory pod ciarou je? Ak velmi nizko a zda sa nepravdepodobne ze sa dostane, tak pockat ktore skoly budu mat druhe kolo.
Drzim palce ♡. Mozno mu po 19. Maji pride oficialny papier, ze je prijaty. Dcera podla poradia tiez najprv tak nebola prijata a nakoniec pri konecnych poctoch prislo, ze prijata je.
My sme na tom rovnako :( som z toho na nervy... to nekonečné čakanie
Ahoj autorka, je vela deti, ktorych zobrali na obe, skoly a musia sa rozhodnut, este pockaj do 24.maja a zavolaj na obe skoly, ci sa neuvolnilo miesto pre tvoje dieta.
Bude druhe kolo, tam si moze dat 1 prihlasku a ked ani tam ho nezoberu, tak mu urcia skolu, kde je volne miesto