Syna neprijali na strednú školu - odvolanie

12. máj 2023

Syna neprijali na strednú školu.Co sa píše do odvolania?A čo sa deje ďalej ak sa dieťa nedostane na strednú školu,niekam predsa ísť musí,vôbec v tomto nie som zbehlá.Dakujem za rady

lejla77
12. máj 2023

Bude druhe kolo, tam si moze dat 1 prihlasku a ked ani tam ho nezoberu, tak mu urcia skolu, kde je volne miesto

lejla77
12. máj 2023

Ak chces vzor na odvolanie, napis mi IP, poslem

autor
12. máj 2023

@lejla77 ďakujem,vzor už som našla.

autor
12. máj 2023

@lejla77 nevieš prosím ťa či to miesto môže byť aj mimo okres?

lejla77
12. máj 2023

Tak ked nebude volne vo vasom okrese tak asi ano

ajdika
12. máj 2023

Ved este sa moze posunut poradie podla toho, kto sa zapise a kto nie. Oficialne vysledky budu az po 19.maji.
Drzim palce.

luccija
12. máj 2023

Veľa detí si vyberie inú školu, keď ich napr.prijali na 2 školy, takže poradie sa môže meniť.Ale nám výchovná poradkyňa po týždni dala zoznam kde sú voľné miesta..ešte aj v septembri tuším do polky mesiaca?sa robia presuny.

nafka0483
12. máj 2023

Urobil prijimacky ale nevzali ho lebo bol pod ciarou? Vtedy treba napisat odvolanie, poradie sa este bude posuvat.

Ak neurobil prijimacky a nevzali ho ani na druhej skole kam sa hlasil, tak pocka kym skoly, ktorym ostalo volne miesto vypisu druhy termin.

monikaskorikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. máj 2023

@nafka0483 urobil na obe školy,ale pre nedostatok miesta

nafka0483
13. máj 2023

Napiste odvolanie na obe skoly a pockajte ako sa poposuva poradie.
Ktory pod ciarou je? Ak velmi nizko a zda sa nepravdepodobne ze sa dostane, tak pockat ktore skoly budu mat druhe kolo.

ajdika
13. máj 2023

Drzim palce ♡. Mozno mu po 19. Maji pride oficialny papier, ze je prijaty. Dcera podla poradia tiez najprv tak nebola prijata a nakoniec pri konecnych poctoch prislo, ze prijata je.

kerci
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nafka0483
20. máj 2023

@kerci To neviem, s edupage skusenosti nemam kedze aktivne neucim 🤷‍♀️

luliu
20. máj 2023

@kerci v Edupage je číslo rozhodnutia

kerci
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luliu
20. máj 2023

@kerci mne v Edupage prišlo rozhodnutie - súbor PDF a tam to bolo

kerci
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kerci
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kerci
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luliu
20. máj 2023

@kerci to je číslo rozhodnutia

kerci
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luliu
20. máj 2023

@kerci áno je, my sme to mali rovnako

kerci
20. máj 2023

@luliu veľmi pekne ďakujem ešte raz, ste veľmi zlatá, prajem vám pekný zvyšok dňa ♥️😊🍀

trendyy
20. máj 2023

My sme na tom rovnako :( som z toho na nervy... to nekonečné čakanie

comika
22. máj 2023

@kerci nam pisali ze v Edupage rozhodnutie ma Len informativny charakter, ze odvolanie treba poslat az ked poslu oficialny list. Tiez mame neprijatie a chceme podat odvolanie. Lebo pisu ze do 5 dni od prijatia rozhodnutia. Tak Neviem ci mam cakat ci nie

mira0611
22. máj 2023

Ahoj autorka, je vela deti, ktorych zobrali na obe, skoly a musia sa rozhodnut, este pockaj do 24.maja a zavolaj na obe skoly, ci sa neuvolnilo miesto pre tvoje dieta.

lejla77
22. máj 2023

@comika podajte odvolanie cez edupage

kerci
24. máj 2023

@comika ahoj, ja som nečakala, podala som odvolanie, včera sme už dostali nové rozhodnutie, že prijatá na odvolanie 🙂... držím palce 🍀🍀🍀

comika
25. máj 2023

@kerci gratulujem!! Velmi pekna sprava. ❤️