Syn je po 2-týždňovej chorobe. Mám ho zajtra pustiť do Viedne?

18. dec 2022

Syn po chorobe dvojtýždnovej. Zajtra majú ísť do Viedne do múzea plus vianočné trhy.Poslať ho alebo radšej nechať doma?

rachel36a
18. dec 2022

Ak uz je zdravy a citi sa dobre, tak by som mu dovolila ist

veronikaszabova
18. dec 2022

Jasne, ze ano.

terry2003
18. dec 2022

Samozrejme, že áno.

pribinak
18. dec 2022

Prečo nie? Veď je zdravý a nejdú na Sibír

mogaa
18. dec 2022

ano,,,ak by aj nanovo prechladol na trhoch, budú Vianoce....ale bude mať zážitok.....nech sa dobre naoblieka a ak už je fit, pobyt vonku mu neuškodí....ale treba rátať aj s tým že v buse nebudú všetky deti uplne zdravé, takže tam môže nachytať čokolvek, ale to by mohol nachytať aj v škole.....

kristiii
18. dec 2022

Tak ak by mal zajtra už nastúpiť normálne do školy, tak by som ho pustila aj na výlet.

autor
18. dec 2022

@rachel36a práveže trošku pokasliava ešte .

autor
18. dec 2022

@mogaa trsoku pokasliava ešte .Do školy určite by som ho už na tri dni nedala

kiki234
18. dec 2022

Ak je stale chori tak by som ho nechala doma. To ze pokaslieva nieje zdravy stav. A zprimne Vam by sa tiez asi nepacilo keby je ok a pride z vyletu a cele Vianoce chory.

vroni
18. dec 2022

No, múzeum a vianočné trhy asi znamená, že zastanú pred múzeom, vlezu dnu, vnútri je teplo a pri odchode budú mať pol hodinu na vianočné trhy pre múzeom (trhy sú doslova pred vchodom, možno 20 krokov) Kľudne by som ho pustila, zase nebudú hodiny kdesi vonku.

mondolina
18. dec 2022

pokašliavať bude ešte dlho. nech ide

katkaseiner
18. dec 2022

Ja by som dieťa pustila. Áno, žiaľ môže znova ochorieť, ale to kľudne môže aj v škole tak nech si užije vylet

onedaynick
18. dec 2022

moji po chorobe kaslu aj 3 tyzdne.

queen_mary
18. dec 2022

Nepustila. A podakovala by som sa takej matke, co by takymto rozhidnutim nakazilo decko pred vianocami.

onedaynick
18. dec 2022

@queen_mary cize ak by tvoj bol ako moji, ze tyzden chory a potom pokasliava aj 3 tyzdne, bol by mesiac mimo skolu? Lebo moji bezne idu do skoly, aj ja som v praci po chorobe, a veru odkasliavam.

mondolina
18. dec 2022

@queen_mary
po dvoch týždňoch pochybujem, že je ešte infekčný

jamidea
18. dec 2022

Ano, hlavne ak aj on chce ist

rachel36a
18. dec 2022

Kaslat moze este niekolko tyzdnov po chorobe...to je bezne...

queen_mary
19. dec 2022

@onedaynick
@mondolina ok, ved bezne v poriadku. Ale takto pred vianocami, akoze naco. Ved vylet do viedne si mozu spravit aj osve. Zbytocne aj jeho vystavovat zime, v autobuse budu vsetci spoteny hlava na hlave, ... mne to proste pride zbytocne.

maminkadeticiek
19. dec 2022

Boze toto su topky!To naozaj ste taka nekompetentna matka,ze sa budete pytat cudzych ludi,ci mate pustat syna ktoreho nepozname na vylet?

simca06022011
19. dec 2022

@queen_mary dieta mi chodi na vylety odjazkziva ci je zima a ci leto a take ze hlava na halve a v autobuse spoteni som teda nezazila...

simca06022011
19. dec 2022

Autorka, podla toho ako to ty citis, ale ak by si ho ani do skoly neposlala, preco by si ho na vylet posielala? Jeho sa opytaj (neviem teda kolko ma rokov, hadam vie na co sa citi), ak sa citi fit na skolu, moze ist. kaslat este bued tyzdne.. my sme tiez dnes dceru davali do skoly po takmer 2t... Jasne ze ak pojde dnes na vylet, zajtra ide do skoly :D