Písala som si cez edupage s výchovnou poradkyňou chcela som si overiť či škola, ktorú som vybrala je vhodná.Ponukla mi aj dve sukromne školy kde by školné za 5 r stalo vyše 10 t eur plus určite ďalšie poplatky.
Aký máte názor na súkromné skoly?vyzera to lepšie v životopise, myslíte, že ta úroveň je lepšia?Dosť ma to prekvapilo, že mi to navrhla a rozmýšľam či majú nejaké provízie, keď tam pošlú deti🙂
V životopise to neurobí dojem žiadny... Tam len skúsenosti . Škola ak tak dobra vysoka a zahraničie. Za tie peniaze čo pýtajú školné by som dieta poslala do sveta ,, na skusy,, .
sukromny gympel nie je o nic lepsii ako vacsina statnych gymnazii.
treba sa zamerat nato co dieta chce po gymnaziu. ist do zahranicia studovat - treba tlacit do jaxykov c1 by malo byt samozrejmost.
zostat studovat na skk - najst najlepsiu moznu alternativu k tomu co chce studovat.
v zivotopise je to jedno ake gymnazium mas, v zivote sa ta nato nikde nebudu pytat, skor na zrucnosti ktore si oocas skoly ziskal
Osobne neviem, ak dieta chce ist studovat do zahranicia, nie vsetky gymnazia su v zahranici "uznavane" a tym padom nie je najjednoduchsie sa dostat na vysnivanu skolu, ziskat pripadne dobre stipko a pod. Mozem povedat len synov pripad. Ma vyborne slovenske gymnazium, v zahranici akceptovane a studuje v zahranici. Aj vdaka tejto skole, samozrejme skuskam dostal velmi dobre stipko, plus uz 2 roky cerpa na zakladoch ziskanych na nasom gympli a pomaha mnohym.domacim. nestudoval ani na bilingvalnom, ale skusky z jazyka spravil lepsie ako domaci...cize nebudem hodnotit uroven sukromnych, urcite su aj lepsie, aj slabsie....no na kazdom type najdes aj vybornych aj slabych studakov, ktori dalej musia dokazat, co vedia, nie kde chodili do.skoly. a gymnazium.je na dokazovanie v realnom zivote pramalo.