Ahojte dievčatá.Dcera sa rozhodla ísť na Súkromnú strednú odbornú školu veterinárnu v Bratislave,ale nenašla som žiadne recenzie na tuto školu a nikoho nepoznám kto by tam chodil. Nemáte niektorá dieťa na tejto škole alebo nemáte recenzie na tuto školu?Dakujem za každú informáciu.
podla mna to nema zdaleka taku uroven ako skola v NR, ktora ma dlhorocne skusenosti
@denisa098 dakujem
@tecko28 dcéra nechce ísť na internát tak hľadáme niečo v Bratislave.Vies niečo viac o tej úrovni vzdelávania v BA?Budem vďačná za každú informácií.
@astrid2014
@denisa098 no neviem, praxovala ako sestrička v ordinácii, skončila na jednotky, ak by potiahla ešte štúdium tak by bola hotový veterinár, nemyslím že je to zlá škola
@denisa098 Dakujem,potešila si ma.
@astrid2014 ked nechce ist na internat, tak je to v podstate jedno. 🙂 Netreba si robit ani iluzie o uplatneni,
Ja som chodila na tuto školu ale pred 20 rokmi 🤦♀️ Vtedy bola táto škola otvorená len druhy rok. Bolo to zaujímavé niečo som sa naucila , po škole som šla na výšku kde bol problém na prijimackach tam bolo učivo z gymnázia. Myslím a aj čo mám info že za tie roky je ta škola už niekde inde isto vychytali nejaké muchy. Nemyslím si že je to nejaké extra terno ale svojim deťom nebudem brániť ak by tam chceli ist.
@gangulienka Dnes sme tam boli na DOD a dcére sa veľmi páčilo,takze asi podáme prihlášku.Dakujem za info.A dostali ste sa na výšku z tejto skoly.
@astrid2014 áno dostala už 14 rokov liečim zvieratká ☺️
@astrid2014 dobrý deň, išla Vaša dcérka nakoniec na túto školu? Lebo mojej dcére sa skola veľmi páči tak ju tiež zvazujeme. Viete mi prosím napísať výšku školného? Ďakujem
@lulik01 dobrý deň. Áno dcéra je už v treťom ročníku. Školné za rok je 920€.
@astrid2014 ahoj, a bol tam velky zaujem? Dcera by tiez chcela ist len nema uplne top znamky, tak ci je vobec nejaka sanca.
@renka30 dcéra hovorí, že šanca určite je, minulý rok nebol taký velky záujem ako keď ona robila skúšky, vtedy ich bolo veľa. A vraj zobrali aj keď mali horšie známky.
Zdravím, taktiež rozmýšľame nad touto školou ale nevieme nikde nájsť internát, neviete o nejakom?
@ewiska Dobrý deň. Táto škola nemá internát. Dievčatá sú ubytované na internáte v Dúbravke alebo v Petržalke.
@astrid2014 Zdravím, konečne som sa dopátrala k niekomu,kto má niekoho na tejto škole🙂..moja dcéra tiež rozmýšľa nad touto školou, prosím Vás pekne, dcéra by sa chcela od 3.ročníka zamerať na exotické zvieratá, že kde majú prax, či priamo v ZOO..🤔
A celkovo teda ste spokojná, resp.dcéra s výberom tejto školy?
Ďakujem
@sjuzinka25 Ahoj. Prax majú v ZOO, ale počas corony keď bola ZOO zatvorená boli vo veterinárnej amb. zameranej na exotické zvieratá. V Zoo majú potom aj maturitnú skúšku. Dcéra je so školou spokojná.
@astrid2014 super, ďakujem pekne, takže aj v BA sú ambulancie zamerané na exotické zvieratá?..som ani nevedela
@astrid2014 ahoj,isla dcerka potom aj na VS?Alebo sa zamestnala?Ma dobru pracu?
Jedina sukromna bola v Dubravke tusim, chodila tam moja sestra nestazovala sa,myslim ze sa dost naucila,bohuzial napriek tomu ze bola jednotkarka tak sa veterinarcine nevenuje.Bolo to cca 10 rokov dozadu.