Stredná vojenská letecká škola alebo letecká škola (letuška)

miakrchnava
26. aug 2024

Dobrý deň, ja sa vas chcem jednu vec spytat.

Potrebujem vedieť s akými známkami zoberie dcéru na takéto skoly. Keďže sa ja v takýchto veciak neviznám tak sa spýtam vas. Dcéra ma na vysvedčenie stále 2 a niekedy 3, z ôsmeho ročníka alebo po deviatom r. by som ju chcela prihlásiť na takéto stredne školy. Len potrebujem vedieť ale známky na to potrebuje. Ďakujem ak my poradíte.

annevoight
26. aug 2024

@miakrchnava na letušku žiadnu špeciálnu školu nepotrebuje. Tam hlavne vyžadujú dobrú znalosť angličtiny a iné jazyky sú len výhodou.

benit
26. aug 2024

@miakrchnava neviem ci je aj ss letuska. Kazda spolocnost si letusky vyskoli. Trvalo to cca 7 tyzdnov a robili priebezne a potom aj skusku na zaver. Vojenske sš nie su zrusene?

klarissa25
26. aug 2024

Na letusku nepotrebuješ školu. Potrebuješ ovládať anglický jazyk ostatné jazyky sú plus a takisto nemôžeš mať tetovanie na viditeľnom mieste ( aj keď možno sa to dá prekryť make-upom)

lubkavargova1
26. aug 2024

Tak to tu ucite taketo skoly nemaju...to dievcata a chlapcov vyberaju viac kolovym naborom a aj tak minimalny vek je 18 rokov a stredoskolske vzdelanie s maturitou a velmi dobra anglictina. Jedno kolo pohovoru je niekedy rovno aj v anglictine...

viestta
26. aug 2024

Na strednej leteckej nemas odbor letuska, su tam len mechanici lietadiel, vojensku letecku zrusia. Dcera nech sa uci jazyky, ked ich bude plynule ovladat viac moze sa hlasit na konkurzy

salsa26
27. aug 2024

Ahoj,, pozri si tuto školu... https://sosbocatiuske.edupage.org/a/studijne-od...

Je tam odbor zo zameraním letuška

benit
27. aug 2024

@salsa26 https://sosbocatiuske.edupage.org/a/studijne-od...
Tu si to nacitaj ake je uplatnenie, tam veru nepisu o letuske