Dobrý deň.Chcem sa Vás opýtať dcéra ide do 1.ročníka na strednej škole.Zaradili ju do inej triedy ako kamarátky.Chcela by som zavolať riaditeľke aby ju preložili.Myslíte že to bude možné ?
skus zavolat do skoly a rozumne to odovodnit.Pokial su triedy zameranim rovnake,myslim,ze by to bolo mozne....
@sil_qqq asi je uz neskoro to riesit. My sme boli s touto prosbou za p.riaditelkou este na konci juna. Skoly to uz neradi menia, ked sa zozam zverejnil.
@sil_qqq
Všetko záleží na ochote riaditeľa/ky a triedneho učiteľa/ku.
Napr. v 2. ročníku k nám prišla dievča z ústavu pre drogových závislí a dali ju do triedy A (my sme boli B) a na konci roka požiadala čím by mohla ísť k nám do triedy lebo ju v tej druhej šikanovali. Nebolo problém, v 3.+ 4. bola už s nami.
@simsalabim U nás ešte v októbri sa študenti vymenili, keď trebalo...Je to o ochote
Spolužiačka sa takto menila pred začiatkom roka
Ja som šla na 8r gymnázium a v prvom ročníku sa prišli spýtať k nám do triedy, že jedno dievča z druhej triedy by chcelo ist k nám ale iba ak sa niekto s ňou vymení aby bol v triedach rovnaký počet. Nevymenil sa nakoniec nikto tak zostala kde bola. Ale možno dajú aj Vám takú možnost ak bude niekto ochotný
zalezi od konkretnej skoly, riaditelky, ale skor nie...