Stredná škola - prestup do inej triedy

sil_qqq
25. aug 2021

Dobrý deň.Chcem sa Vás opýtať dcéra ide do 1.ročníka na strednej škole.Zaradili ju do inej triedy ako kamarátky.Chcela by som zavolať riaditeľke aby ju preložili.Myslíte že to bude možné ?

karhu
25. aug 2021

zalezi od konkretnej skoly, riaditelky, ale skor nie...

vivincek
25. aug 2021

skus zavolat do skoly a rozumne to odovodnit.Pokial su triedy zameranim rovnake,myslim,ze by to bolo mozne....

simsalabim
25. aug 2021

@sil_qqq asi je uz neskoro to riesit. My sme boli s touto prosbou za p.riaditelkou este na konci juna. Skoly to uz neradi menia, ked sa zozam zverejnil.

22abigail22
25. aug 2021

@sil_qqq
Všetko záleží na ochote riaditeľa/ky a triedneho učiteľa/ku.
Napr. v 2. ročníku k nám prišla dievča z ústavu pre drogových závislí a dali ju do triedy A (my sme boli B) a na konci roka požiadala čím by mohla ísť k nám do triedy lebo ju v tej druhej šikanovali. Nebolo problém, v 3.+ 4. bola už s nami.

lulu1321
25. aug 2021

@sil_qqq cudzie jazyky musia sedieť

katulik123
25. aug 2021

@simsalabim U nás ešte v októbri sa študenti vymenili, keď trebalo...Je to o ochote

lucia147852
25. aug 2021

Spolužiačka sa takto menila pred začiatkom roka

simona139469
25. aug 2021

Ja som šla na 8r gymnázium a v prvom ročníku sa prišli spýtať k nám do triedy, že jedno dievča z druhej triedy by chcelo ist k nám ale iba ak sa niekto s ňou vymení aby bol v triedach rovnaký počet. Nevymenil sa nakoniec nikto tak zostala kde bola. Ale možno dajú aj Vám takú možnost ak bude niekto ochotný

samiki
30. apr 2024

Ahoj tak ako to po vyse dvoch rokoch dopadlo
@sil_qqq