Stredná škola na dorobenie maturity

2. okt 2023

ahojte, viete prosim odporucit sš kde by som si mohla externe dorobiť 4 ročník? Najlepšie kde majú nejaký ekonomický odbor alebo hocijaká rada pomôže. 🙂 Ďakujem vám.

vulka
2. okt 2023

Veď maturitu si nemôžeš dorobiť hocikde. Ale v odbore, ktorý si študovala. Či ako prípadná čašníčka chceš robiť maturitu na technickém lýceu?

autor
2. okt 2023

@vulka v príspevku sa predsa píše o ekonomických odboroch, takže tvoj komentár žiaľ nie je a nebude nijak nápomocný. Pri ekonomickom odbore si jednoducho viem dorobiť rozdielovky, takže nemusí byť úplne identický ako ten, čo som už študovala. 🙂 Ale ďakujem za odpoveď

autor
2. okt 2023

Tak nastastie sa to vybavilo skôr ako som si myslela, uz mam dohodnute stretnutie v jednej skole tak do tejto temy uz odpovedat nebudem. Zelam pekny den vsetkym co o tuto temu zakopnu. 🙂

anjelicek26
2. okt 2023

Najprv napis, kde byvas, myslim ked ti poradia strednu skolu v Presove a ty si zo Ziliny, je ti to na dve veci... hlavne ked mas pracu, rodinu atp...

zafir01
2. okt 2023

Ja mám teda iné info ...ale u nás chodia ženy do Bytce ..tam si moja teta dostávala maturitu

vulka
2. okt 2023

Napísala si, že najlepšie by bolo keby to bol ekonomický odbor. Nie, že to máš byť ekonomický. Ale tak poradím. V Tvrdošíne na SPŠ majú TISku. Ekonomický odbor.