Stredná škola IT - známky

catrin1
29. sep 2021

Ahojte chcem sa spýtať či je v Nitre stredná skola zameraná na IT a ake známky treba mat.Dakujem

ivkazba
29. sep 2021

Čo znamená IT? Určite je tam minimálne elektrotechnická priemyslovka a v nej odbor programovanie. Ale IT je veľmi široký pojem. Čisto IT stredné školy podľa mňa nie sú, tie odbory sú strčené do rôznych SŠ.

puertorico
29. sep 2021

švagriná chodila, bývalý Animus, niečo podobné, tuším sa tam učila robiť web stránky, ale dosť na tú školu nadávala že to bol holubník a za celé 4roky sa tam naučila spraviť jednu web stránku. Na základnej neviem aké mala známky ale na strednej teda nič moc

jendralka
29. sep 2021

@catrin1 mam syna druhaka na SPŠ technickej v spisskej, prijimacky sa nerobili, brali na zaklade znamok - mal jednotky dvojky - matika, fyzika, jazyky jednotky - dejepis, chemia dvojky ... brali 30 deti. ma odbor informačné a sieťové technologie ...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
catrin1
autor
29. sep 2021

Dakujem Vám syn je taký trojkar ale baví ho to viete mi poradiť či je niekde v Nitre teda skola s takým zameraním?

luxus10
29. sep 2021

@ivkazba v knm je sps it....uz su aj moderne skoly...

puertorico
29. sep 2021

@catrin1 ja som písala o Nitre ak si prečítaš vyššie. Len neviema ko sa volá tá škola. je to bývalý Animus (teda obchodná tuším) Teraz je to nejaká súkromná stredná škola

catrin1
autor
29. sep 2021

@puertorico aha super vdaka pozriem to

nika1971
29. sep 2021

Vacsinou su odbory na elektrotechnickej priemyslovke...moj syn chodi na taku priemyslovku...maju tam same odborne predmety, ako programovanie, tvorba web stranok a pod.

catrin1
autor
29. sep 2021

@nika1971 a aka je to skola prosím ta kde?

nika1971
29. sep 2021

Ale to je v Košiciach...Elektrotechnicka priemyslovka...ale urcite je podobna skola aj u vas