Ahojte, zaujímal by ma názor ľudí, ktorí reálne tento odbor na strednej škole vyštudovali. Je veľmi náročný? Chémia a matematika je veľmi náročná? Budem vďačná za každý názor a postreh. Ideálne škola v BB ale môže byt aj iných mestách. Ďakujem.
@linda144 Dcéra študovala síce v TT, ale môžem len súhlasiť s komentárom vyššie.
Matika bola v pohode, v porovnani s gymnaziom vobec nebola v takom sirokom zabere a rozsahu. Chemie bolo podstatne viac, ale dala sa zvladnut. Skola v BB je na skvelej urovni, odporucam 🙂 narocny, ale velmi zaujimavy odbor.
@pandm
@lilianka28
@ns994 ďakujem za odpovede
Ahoj. No ja som uz dlhie po skole a studovala som v BA ale teda matika bola vpohode. Ono nejde o tu matiku ale tu chemiu. Ta je horsia ale da sa zvladnut. A odbor je z tych narocnejsich. Neviem ako v BB ale v BA to bolo narocne aj skrz rozvrh. Niekedy sme mali nultu hodinu a koncili sme 9tou. Iny odbor mal 10h ale to bolo aj tym ze niektore skupiny museli cakat kym sa uvolnia labaky a tak. Uciva bolo dost a dost odborne ale za mna super odbor. Mna to bavilo.