Ahojte je tu niekto kto študoval túto školu? Ak áno kde? Uvažujeme že tam dáme dcéru, ale nevieme sa rozhodnúť, ktorá škola by bola najvhodnejšia a kde by bol aj internát prijateľný.
Ďakujem za každú odpoveď
@lucka1999 ja som študovala v BB. končila som ale v roku 2011 a odvtedy sa tam už aj dosť zmenilo. Ale bola som spokojná aj so školou, aj s internatom
@som_ponorka a internát bol blízko školy? Ako to bolo s vychovavatelmi? Dosť mi záleží na tom aby nejak nemala priliz veľa volnosti
Odporúčam Trenčín, ten sa aj niekoľko rokov po sebe umiestnil v rebríčku najlepších odborných škôl 🙂
Dcéra chodila do Trnavy (sme z RK). Internát priamo pri škole, spojený chodbou, takže na vyučovanie chodili v prezuvkách. Toto bola veľká výhoda. Spolužiakov mala z celého Slovenska.
@lucka1999 keď baby chceli, tak sa vedeli vynájsť. Ku škole patria pre baby v podstate dva internáty. Od školy sú asi pol hodinu pešo. Jeden čisto babsky, vedľa budova chalani a ďalšia budova jedáleň a potom ešte druhý internát kus ďalej, asi takých 10-15 minút, prvé dve poschodia chalani, ďalšie 4 dievčatá. Záleží teda od danej osoby. Mňa nebavilo chodiť po baroch a vysedávať s chalanmi kdesi do večera, ale spolužiačky zvládali aj to. Vychovávateľky klasika no. Jedna mala na starosti určitý počet izieb. Na vrátnici večierka. Pred spaním kontrola, ci sú všetci na izbách
@lucka1999zdravím,ja mám vyštudovaný tento odbor,no v Košiciach,to vám asi veľmi nepomôže.