Dobry deň. Poprosím o vaše skúsenosti, alebo názory. Dcéra chce v budúcnosti pracovať ako účtovníčka. Prihlasila sa na strednú odbornú školu podnikania a súkromnú obchodnú akadémiu, na obe školybola prijatá. Čo myslíte, ktorá skola je lepšia? Dnes musím poslať rozhodnutie a chcem sa rozhodnúť dobre.Ďakujem za každý koment
a ktora SOŠ podnikania? dcera chodi 3 rocnik na strecniansku
suseda chodila ale v Mt na školu podnikania... robila pokladníčku v Jednote, po pár rokoch odišla aj odtiaľ a robí v automibilke za pásom....
Určite je lepšia OA - neter skončila a robí ekonómku v Prahe ....
Aj čo poznám kočky, ktoré skončili OA tak väčšinou robia ekonómky v nemocnici, vo firmách, .....
@janka2501 dobry deň, presne strecnianska to je a obchodnú ma dudovu
@nelkajojko obchodna akademia
@nelkajojko tak zalezi, aky odbor si vybrala, dcera ma CRaM....a sama vravi, ze nic moc
@nelkajojko myslim, ze Dudova nie je sukromna. Skor tu by som vybrala, ked chce robit uctovnictvo.
@nelkajojko Syn chodil na súkromnú školu podnikania v Senici a hneď z nej bol schopný viesť celú firmu ktorá obchoduje s celým svetom. Veľmi sa mu darí, takže školu odporúčam.
@nelkajojko povirm ti, ze na tej sukromnrj akademii budu same zazobane deti cize ak ste taka obycajna rodina tak nech ide na tu obycajnu by som povedala. Ale rozhodnutie ste uz asi urobili
Obchodná akadémia.
ja som kedysi inak chodila na OA Hrobakova, bilingvalna trieda, nedam na to dodnes dopustiti, clovek ma ozaj siroky zaber po ukonceni studia (ucto, HR, administrativa, obchod a marketing, jazyky...)
@janka2501 dobrý deň, ak sa môže niekto podeliť o skúsenosti...možno je už pozde- no táto soš podnikania, je jediná škola kam nakoniec syn urobil prijímačky...ak niekto vie dať reálne sucastne skúsenosti, ma tam vôbec nastúpiť, bojím sa úrovne vzdelávania školu som dávala len na základe popisov v manuáli SŠ za Ba a teraz váham či ho nedať radšej na súkromnú školu ešte radšej rýchlo...veľmi pekne ďakujem za akúkoľvek info...
U nas vo Zvolene je súkromná podnikanie- čo poznam ludi tak to bola škola taka aby prešli reálne nikto nepodniká ( čo poznam) buď išli skusit na VŠ alebo robia hocikde ( opatrovateľkyv RK, na pumpe no proste čo pride) na obchodnú zas tiež poznam dosť ludi baby išli potom na Vš bud v tom istom odbore ale mam aj vela spolužiačiek z obchodnej a to sme na pedagogickej... 🙂