dobry den prajem, tento skolsky rok si budem podavat prihlasky na strednu pgcku, dva odbory. na ucitelstvo pre materske skoly su talentove skusky. nic by mi nerobilo problem, som zdatna aj v speve, v podstate pekne kreslim, dobre artikulujem a viem sa vela naucit naspamat, aj v sporte som ako-tak dobra, no jedine, co mi bude robit probelm, je akrobaticka zostava- konkretne stojka na rukach a mlynske koleso apod. nikdy mi to absolutne neslo, nikdy som sa to nedokazala naucit. bude to prosim pekne, problem? dakujem
@kiki68 no aano, maju to v kriteriach prijatia ://
nebude...
@deti95060810 dakujemm
Asi aby odradili ludi, tak je to shitty job beztak 😂🙈🙈 Co urcite bude je beh a to skakanie. Tiez bola napr improvizacia na tanecnu hudbu ( tancovat) . Ale to su naozaj pouzitelne veci by som povedala
Mlynské koleso docvic...to stíhaš..
@kiki68 🙂
@macekovam tak uplne neviem, snazim sa to naucit od siedmich rokov, ja mam celkovo problem s tym udrzat na rukach rovnovahu a nasledne sa potom prehopnut...mozno sa zazraky stavaju
To az take somariny teraz vyzaduju? Chcem vidiet, ze ktora z uciteliek toto realne predvadza 😂 Nastastie po kolegyniach toto nechceli, iba preskakovat lavicku a nejaku koordinaciu pohybov podla zadania, potom prednes textu, dve piesne, plus jednu v anglictine a nakreslit nieco na zadanie