Dobry den kamaratkina dcera sa rozhoduje ist na skolu: Sos hotelovych sluzieb a obchodu Vo Zvolene. Chcem sa opytat mate niekto skusenosti stouto alebo podobnou skolou ??? Chcela by ist Bud na odbor obchodna akademia alobo manazment regionalneho cestovneho ruchu. Chcem sa opytat ci sa na zahranicne praxe chodi aj z obchodnej alebo len z cestovneho ruchu . DAKUJEM😲
Z OA na zahrmprax nie,len tu naSk do firmy na týždeň vo štvrtom ročníku v septembri,do zahraničia len na výlet,aj to nepovinny.
Do zahraničia z hotelovky, z oa nie
Ja som chodila na OA a prax sme museli mať v meste, kde bola škola, aby nás kontrolovať mohli..aj to len v treťom a štvrtom ročníku po dva týždne. Sestry majú hotelovku a boli celé leto v Nemecku a jedna k tomu mesiac vo Švajčiarsku.
@alenotrep Zvolenskú školu nepoznám ani presne daný odbor, čo to je zač......
ja za seba:
PD- hotelová akadémia - 5r. ( maturitný odbor, počas školy možnosť spraviť si výučný list v odb. kuchár-čašník)
prax. na SK, možnosti praxe v Nemecku, Grécku, Francúzsku, výmenný pobyt v Rakúsku
neviem ako to funguje teraz, to bolo cca 10-15r. dozadu
Ja mam Ha v BB, skola ako nic moc ale boli moznosti ist do zahranicia spoluziaci boli Fr, Svajc, Taliansko, Rakusko.
Ahojte ja by som sa chcela spýtať či nemá niekto skúsenosti s hotelovou v Brezne a v Bystrici, ktorá je lepšia.
Ahoj.ja nemám skúsenosť,ze by na xahr prax chodili z OA.