Ahojte, tí, ktorí ste podávali odvolanie voči neprijatiu na strednú školu, volali Vám zo školy, aby ste toto odvolanie stiahli z dôvodu zaťažovania administratívy? Pretože záujemca vraj nebude pre nedostatok miesta prijatý tak či tak, aj keď je tesne pod čiarou? Nerozumiem systému, je to až tak zaťažujúce pre školy a VÚC? Alebo je za tým niečo iné?
@maca02 mozno potrebuju posunut miesto inemu, ak vy odvolanie stiahnete. Ak mate zaujemo studium, a student je tesne pod ciarou tak nestahujte.
Ja som videla na stranke synovej skoly, ze vela deti podalo odvolanie a potom tam bola poznamka ze nenastupi. za mna je to nelogicke, preco ziadaju odvolanie ak neplanuju nastupit.
tiez si myslim, ak bol tesne pod ciarou,, nie je dovod stahovat odvolanie,, kvoli admistrative sa mi to ako dovod vobec nevidi....
Ďakujem za odpovede, nemám v pláne nič sťahovať, len ma zaujímalo či ide o bežný postup, že škola navrhuje stiahnutie odvolania.
@maca02 ak je tesne pod ciarou tak nestahuj
aj 30 dieta pod ciarou mozu zobrat, ak stále mate zaujem, nic nestahuj
aj tridsiate môžu reálne zobrať 😉 napr.15 z prijatých odmietne a 15 z neprijatých tiež... reálna situácia z BA biling.gympla 😎
Máš právo na odvolanie, nič nesťahuj. A ten dôvod ma pobavil. Potom nech škola od nás nič nechce žiadne papierovačky, aj nás to zaťažuje tlačiť, vypĺňať odovzdávať 😂😂😂
my sme sa na jednu skolu ani neodvolavali, na druhu, tu ktoru syn preferoval , ho prijali, tak sme nevideli dovod pausalne sa odvolavat.
Čo sa tu rozculujete, škola dostala 100 odvolaní a mali by na všetky odpovedať, preto chcú aby aspoň rodičia, ktorí deti už niekde zapísali a nemajú záujem odvolanie stiahli, takých je možno 80%
Koho sa to netýka a stále má záujem o školu, odvolanie proste nestiahne
ano je to zatazujuca administrativa pre skoly najma ak neni sanca na prijatie