Som ôsmačka a nezapadám do kolektívu

saruskaoo
11. mar 2023

Dobrý deň som vo 8 ročníku na zš ale mala som byť v 9 ročníku dôvod je že som opakovala som 1. ročník a od septembra nastupujem na odborné učilište mala som na výber že môžem ďalej pokračovať v 9 ročníku ale odmietla som a rodičia prijali moje rozhodnutie dôvodom prečo som to odmietla je že načo ostávať ešte ďalší rok keď vyčnievam z kolektívu v triede a neberú si ma za spolužiačku a tvrdia opak že to nie je pravda čo si o tom myslím a podobne na prvom stupni som so všetkými vychádzala super a boli sme dobrá partia všetci do jedného ako sme prišli na druhý stupeň tak sa to ešte dalo zniesť ale tento rok je zatiaľ najhorší dievčatá ostali veľmi namyslené, začali sa veľmi maľovať, nevhodné obliekať a podobné veci asi nezapadám do ich štandardov lebo vôbec nepoužívam kozmetiku, neobliekam sa ako oni, neučím sa ako oni ( učím sa na trojky) alebo vždy keď máme nejakú skupinovú prácu alebo na telesnej hráme nejaký šport tak vždy skončím ako posledná ktorú si vyberú

saruskaoo
autor
11. mar 2023

Bojím sa že na strednej sa to bude opakovať to isté ako na základke

luccija
11. mar 2023

@saruskaoo budete nový kolektív nikto nevie tvoju minulosť ani či si zapadla, nezapadla...moja dcéra je prváčka a majú oveľa lepší kolektív.Najdes si nove kamarátky všade sú deti, ktoré su vodcovia, introverti...tie, čo majú frajerov aj tie čo nie, slabší horší žiaci.Nejaku spriaznenú dušu si najdes

ivette1223
11. mar 2023

@saruskaoo klud, na strednej to uz bude o inom...kazdy z vas budete z inych miest, dedin, mozno dokonca krajov, kazdy z vas budete z inych rozdielnych rodin...nebude to uz vobec ako na zakladnej za to ti ručim. A hlavne je, ze ta nikto na strednej nebude poznat, ani tvoju minulost ani teba samú. Takze na strednej začínaš ako keby od nuly. Bude to fajn 🙂

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zabka79
11. mar 2023

@saruskaoo z vlastnej skusenosti: na ZS som bola outsider nikto so mnou nechcel sediet v lavici ani obede. Na stredne som zapadla od prveho dna zazila som kopec srandy a priatelstva mam aj po 20 rokoch. Nenechaj sa odradit , to ze na zs si nezapadla neznamena ze to bude vsade alebo ze je s tebou nieco zle.

saruskaoo
autor
14. mar 2023

@bilberryday už sa to nedá mala som si do decembra podať papiere na ukončenie deviateho ročníka ale som sa rozhodla že ďalej nepôjdem

saruskaoo
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
saruskaoo
autor
14. mar 2023

Neviete náhodou či sa dá dorobiť nadstavba? Pýtala som sa nato výchovnej poradkyňe ale keď sa jej niekto niečo pýta tak furt hovorí to isté a nato čo ste sa jej pýtali tak ani neodpovie a iba drží svoje a ešte jedna otázka robia sa aj prijímačky tam? Ak by ste náhodou vedeli

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ningningie
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saruskaoo
autor
6. apr 2023

@ningningie z Krupini