Som divná, keď nie som pobláznená za chalanmi?

25. mar 2021

Je to divne ak nie som pobláznená za chalanmi?
Iným babám sa páči X chalanov a mne nikto🙁

sisa_s
25. mar 2021

Kolko mas rokov? 12 ci 17?

syslik81
25. mar 2021

si divna ak pises na kona kt je pre mamicky a nie ich deti ...

anjelicek26
25. mar 2021

Tak kazdy ma v hlave ine priority, aj velmi zalezi od veku...dcera ma 15 o par dni a teda ma to hlboko v pku tuto temu, uplne ine veci teraz riesi a ju zaujimaju, ono to casom urcite prijde, ale teraz proste nie...

antoniatonka
25. mar 2021

.. lebo aj tie mamky boli raz mlade, ci?

ratira
25. mar 2021

Je uplne jedno kolko mas rokov, podla mna to divne nie je. Ono to raz proste pride. Nie sme ako osobnosti rovnaki, takze to co robia ini nam moze byt proste cudzie

kiwi3
25. mar 2021

ja som toho nazoru, ze to vobec prist nemusi, nie ako pisu ostatni... po svete chodi dost asexualov aj homosexualne orientovanych ludi. hlavne sa do nicoho netlac, je to zbytocne.

jana_eyre_2
25. mar 2021

Je to normálne, nie každý je rovnaký.. dokonca ani tie mamky na modrom koniku..
Príde to neskôr, niekto sa ti raz páčiť bude, keď príde ten správny(a).. alebo sa ti možno páčia zatiaľ iba herci/speváci/youtuberi.. nie každý ma v okolí šťastie na ľudí ktorí sa mu musia páčiť..

luccija
25. mar 2021

Buď rada aspoň nie si zaslepena a divoká😆mojej dcéry niektoré spolužiacky robia hrozné veci, vypisuju chalanom, správajú sa aki chalani, vyzerajú ako o 5 r starsie.kazda prežíva pubertu a lasky po svojom

martinkatinka
25. mar 2021

Nie si divna....
Vcera pred skolou som si chtiac-nechtiac vypocula rozhovor.. dve kocky, max 15 rokov a jefna vysvetlovala druhej, ze nejaky Pato s nou chce chodievat na prechadzky, ale ze ona uz nechce, lebo on by sa chcel bozkavat a obchytkavat ju..... No a ze to este nie je pre nu. Tak ze radsej uz s nim von nepojde 👍

teleskop
25. mar 2021

možno si lesba

danka808
25. mar 2021

zalezi kolko mas rokov, ani ja som v 14 nemala zaujem o chalanov, mala som svoje aktivity az ked som bola na strednej sa mi zacali pacit chalani 🙂

sara07
25. mar 2021

nie nie si divna, nemusí sa ti nikto pačit, môže ti vyhovovať single, môžu sa ti po čase pačit chalani alebo baba alebo aj aj
len táto spoločnost je nastvená a určite skupiny riešia že spravne a jedine je len muž a žena a nič iné a toto je tradicia a funguje dokonale čo nie v drvivej väčšine pravda

ella_price
25. mar 2021

Bravíčko už zrušili, či?

monicka144
25. mar 2021

Nenapísala si koľko máš rokov ale podľa mňa to nie je ani tak dôležité. Každý sme proste iný, na niekoho prídu tieto veci skôr a niekoho to dlhšiu dobu nezaujíma, netreba sa preto trápiť. Keď bude správny čas tak ťa začnú zaujímať aj chlapci 🙂

skarli
25. mar 2021

Nie je to divné.... Je to práveže dobre lebo keby si za nimi pobláznená časom by si ľutovala čo si s nimi robila

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz