Ahojte, nemáte skúsenosti s touto školou? Hlavne odbor medzinárodné obchodné vzťahy. Dcéra si vyberá stredné školy a táto ju zaujala. Tak hľadám nejaké informácie.
@majulka0509 vyzerá to dobre, ale nepoznám ju a pritom som z Ba a tiež už pozerám školy pre syna.
Prehľad všetkých škôl je na stránke stredná pre mňa možno vieš....
@namornicka dcéra je skôr na jazyky, takže obchodnú akadémiu nie a gymnázium zamietla. Takže jej tento odbor prišiel ako dobrý nápad, kedže sachce venovať anglickému jazyku a ísť do sveta 😊
@eliska13 my sme tiež z BA a prišli sme k nej úplne nahodou, presne na jednej stranke kde sú všetky stredné školy. Len neviem nikde nájsť bližšie info, resp.predmety, ktoré sa tam učia, ja dúfam, že sa dostaneme na Deň otvorených dverí, len som skúsila aj tu, či nemá niekto skúsenosti.
@majulka0509 viem, ze na Sklenarovej bolo za mojich skolskych cias obchodne uciliste. Ak je to nieco na ten styl, len tomu dali vzletny nazov tak by som bola opatrna. Ucnovky uz zrusili, tak ci to len nepremenovali. Zalezi ako sa dcerka uci. Radsej si poriadne zisti referencie. A zalezi aj ako a kedy chce ist do zahranicia. Ci po maturite studovat, alebo pracovat ako nekvalifikovana pracovna sila, alebo tu ist na vysoku a cas studia v zahranici ...... je tam vela premennych a od toho sa to odvija.
@majulka0509 ved preco neprelustrujes priamo stranku skoly? Tam by si mala mat rozvrhy, predmety, odbory atd.
https://sossklenarova.edupage.org/?
@0silvia0 mám to prelustrované, keby tam odpovede boli, tak nepíšem na modrý koník 😉 nie je tam dostupný rozvrh ani študijné plány, ani podmienky prijatia teda tie tam sú, ale nikde som sa nedočítala z čoho sa robia príjmacie skúšky. Nie som typ ženy, ktorá položí otázku, hneď na modrý koník 😂😂😂😂
Dobrý deň, ozývam sa niekoľko mesiacov po predchádzajúcej diskusii...Máte, prosím, o škole nejaké podrobnejšie informácie? Ja tiež hľadám na internete, ale nič presnejšie som nenašla. Pred týždňom som písala e.mail p. riaditeľke, ale doteraz sa mi neohlásila. Syn je deviatak, odbor medz. obchodné vzťahy ho zaujal. Mňa pozitívna náklonnosť k tejto škole pomaly opúšťa, určite ho nechcem dať na učňovku, ktorá sa tvári ako stredná škola. Teraz bol vyznamenaný, bavia ho jazyky, ale na gympel ani technické školy nechce ísť.
@sikula9 dobrý deň, môžem vedieť ako ste sa nakoniec rozhodli? Termín sa už blíži a ja mám zmiešané pocity. Dcéra tiež nechce ísť na gymnázium ani na obchodnú.
Vobec som o nej nepocula takze asi velmi zvucne meno nema. Nechce radsej skusit obchodnu akademiu? Pripadne gymnazium a potom medzinarodny obchod na vysokej?