Ahojte. Aké školské batohy majú vaše deti na druhom stupni ZŠ? Zatiaľ som našla diskusie len o prváckych taškách. Poďme si poradiť aj o taškách pre väčšie deti. Ďakujem Vám za Vaše príspevky!
Topgal
Moja dcéra ma Vans. Iný ruksak už nechcela.
Moj mal od 1do 7 ročníka 2 ks topgal, zial teraz už nechcel a vybral si superdry ma aj vypracovaný chrbat, nie taký vak na TV. Môže si striedať s topgalom, ta po 4 rokoch je neznicitelna
bagmaster
jeden syn má Bergans2Go a druhému sme kúpili Satch. Ten Satch sa mi zdá lepší, má viac priečinkov
Bagmaster a Topgal sú top.
Treba sa spýtať dieťaťa, aky chce. My sme dcére kúpili do 5 ročníka s vystuženým chrbtom viac komorový a už v polovici roka reklamovala, lebo takmer všetci nosili jednoduché batohy s 1 vreckom rôznych znaciek (vans, adidas, nike). Do 6 ročníka si sama kúpila vans. Od toho 6 ročníka je to skôr o zapadnuti do kolektívu, sila kolektívu, nie o zdravi....a začínajúca puberta.
My sme kupovali z BAAGL, ja som veľmi spokojná s ich batohmi, sú kvalitné, vydržia dlho a majú pekné motívy.
Becmann
Ale taký pre 2.stupeň aj taký majú v ševte
@zofizulka coocazoo, topgal, vcera som videla tasky pre starsich skolakov od beckman, jednoduchy dizajn, jednofarebny, ale super prevedenie