Moja o 6 rokov staršia sestra ma nepočúva, hovorím jej nech neje somariny ale zdravo ako ja a ona že "daj mi pokoj", hovorím jej nech mi uprace izbu a píše domáce úlohy a ona odmieta, hovorím jej, že sa nehodí aby chodila vonku s chlapcami keď má frajera, ona že "staraj sa o svoj život"... Akože ja som z nej zúfalá. Čo mám robiť, aby ma poslúchala? Ja mám 16 a ona 22
Toto co je za somarinu zas 🤣🤣🤣
@lucinka_rapunzel pár mesiacov dozadu tu bola rovnaká téma, ibaže tam neposluchala mladšia sestra staršiu. Každopádne ste 2 nezávislé bytosti, tak nechaj sestru, nech si robí čo chce a ty sa staraj o svoj život.
@lucinka_rapunzel ty co za debilne temy vymyslas ? Namiesto vysedavania za PC zajtra chod radsej popratat alebo navarit obed. Tvoja mama si aspon trocha odpocinie 🙄
No nic, pohroz sestre, ze jej prestanes platit jej ubytovanie, stravu, handry, prestanes jej davat pocket money na jej flakanie a v podstate ak nebude chodit domov do
Stanoveneho casu tak jej das zaracha. Pritom jej prestanes varit, prat, zehlit a upratovat. 🤔🤔🤔🤔pockaj chvilu ale ty si neni jej matka a ani tvoja sestra nie je na tebe zavisla 😂😂😂🤦🏽♀️
@barbora0308 zvláštne, mama sa ma opýtala to isté, keď som sa jej na toto sťažovala 🤔🤔
Si naozaj robíš srandu. Ja mať 22 a 16 ročná by mi rozkazovala, čo mám robiť, tak by videla moju veľmi nepríjenú stránku. Uvedom si, že tvoja sestra je na rozdiel od teba dospelá a je to samostatná bytosť. Nepotrebuje tvoje poučovanie, nech by aj bolo hocijako dobre myslené, nechaj ju nech si robí čo chce. V prípade, že sa ti nepáči čo robí to môžeš spomenúť mame, to ona má do istej miery právo jej hovoriť do života, lebo sestra predpokladám ešte žije u rodičov a dostáva od nich peniaze. Ty nemáš žiadne právo jej rozkazovať čo má/ nemá robiť!
@lucinka_rapunzel ja ti rozumiem. Ja som zažívala toto iste. Tiež mi sestra nechcela upratať izbu, dokonca som jej nemohla brat veci zo skríň. Tiež chodila von s kamoskami, 100x som jej vravela aby nechodila a nimi ale brala so sebou mňa.
To je vrchol. Našťastie z toho vyrástla a už je všetko v poriadku. Ale izbu ani dom mi dodnes nechce upratovať 🤔
Zajtra to poviem mamke, či jej nejak dohovorí....
@lucinka_rapunzel Načo by 22 ročná upratovala tvoju izbu a robila tvoje úlohy? Aj písomky má ísť do školy napísať za teba?
Zajtra začína škola...
@jaskolka ešte budeme musieť vydržať víkend. Školský rok síce oficiálne začína zajtra, ale vyučovanie až v pondelok. Teda na školách, o ktorých viem ja.
@kandelabra lenže ja jej chcem dobre. Ok uznávam to upratovanie mojej izby a robenie mojich úloh je sebecké ale zvyšok je len a len pre jej dobro. Keď bude takto pokračovať vyrastie z nej pobehlica a ešte k tomu tučná. Toto chce?
@lucinka_rapunzel a toho dostihoveho koňa myslíš, že bude veľmi zdravé zjesť?
Prazdniny koncia -🥳🥳🥳KONECNE🥳🥳🥳 o
4
3
2
1
DNI 🙏🎊🎉🎈🎐
@lucinka_rapunzel toto je iba vtip ze? 🤔