Šaty na stužkovú

23. júl 2023

Brali by ste také šaty na stužkovú pre dceru?
Nevieme sa rozhodnúť :DD, všetky má vyskúšané

vanilkovazmrzka
23. júl 2023

Krasne vsetky, prve a posledne su o malinko krajsie 🙂 ale chcete ich kupit alebo pozicat? Lebo ked kupit, na jedno pouzitie sa fakt neoplati…

moonlight1210
23. júl 2023

Za mna tie prve.

aeruginosa
23. júl 2023

Prve urcite.

autor
23. júl 2023

teda ešte toto by chcela :D

autor
23. júl 2023
thereisabear
23. júl 2023

Prvé

vanilkovazmrzka
23. júl 2023

@autorka ked uz kupovat, vybrala by som nieco, co sa da vyuzit aj na inu prilezitost… tieto su nadherne, ale fakt len na jedno pouzitie 🥲

beataxxx
23. júl 2023

@podla mna su krasne a vyuzit ich moze- ak si udrzi postavu, su idealne na ples, alebo na silvestra a podobne prilezitosti 🙂

aeruginosa
23. júl 2023

Suhlasim s @vanilkovazmrzka … Ja mam tak doma saty zo stuzkovej a uz niekolko rokov visia v skrini. Navyse, dnes je v mode uplne iny typ siat na stuzkovu. Toto su take trosku uz old school kusky. Skuste ist pozriet do nejakej pozicovne, urcite budu mat aj nieco, co sa teraz nosi, skusi si to a uvidi aj co jej sedi na postavu, aka farba jej ide. Tieto saty, co si tu poslala, vyzeraju zvacsa na nete na obrazku celkom ok, no ked pridu, niekedy je to dost katstrofa a vyzeraju velmi lacno.. preto by som zvazila to odskusanie a pozicanie.. alebo kupit v kamennom obchode take, ktore vyuzije aj niekam inam nez len na stuzkovu…

autor
23. júl 2023

@aeruginosa Boli sme v predajni a skúšala všetko, postava sa tu nerieši

aeruginosa
23. júl 2023

Ok, bola to len rada 😉

autor
23. júl 2023

@aeruginosa A v akom zmysle lacno? akože cenovo

autor
23. júl 2023

@aeruginosa V pohode len som chcela objasniť

aeruginosa
23. júl 2023

Nie.

aeruginosa
23. júl 2023

Lacno som myslela tak, ze na obrazku vyzerali prenadherne a ked prisli domov, bola to katastrofa - nekvalitny material, atd.. no proste posobili fakt zle, tak som to myslela. Ale neprecitala som si, ze vy ich mate vyskusane.. tak v tom pripade som nic nepisala. 😄

autor
23. júl 2023

@aeruginosa V pohode, ale tak poľské šaty, nečakám nič extra ale boli v pohode, nebolo to až také zlé

autor
23. júl 2023

https://www.miadresses.sk/dlhe-saty/smaragdove-...

ale chcela j tieto ale potom zavrhla kvôli farbe :D

tosomja
23. júl 2023

Mne sa páčia prvé a posledné. A som zase názoru, že stužková, tak ako svadba, je len raz za život (stužková určite) tak nech si to užije a zoberie také, aby zažiarila, aby sa v tom dobre cítila.

aeruginosa
23. júl 2023

Tieto z linku, co si poslala, su podla mna strihovo najkrajsie zo vsetkych tu. A co sa tyka farby, maju tam take iste aj ruzove a modre.. no ale chapem, hlavne nech si ona vyberie.😊

anita6666
23. júl 2023

Mať v dnešnej dobe 18-nast,tak by som o také šaty ani okom nezavadila. Ma milión trendy možností,než tieto tortoidy s tylom.

autor
23. júl 2023

@anita6666 Je to jej výber, rešpektujem plne

autor
23. júl 2023

Lebo najviac by asi chcela asi 1. a posledné

abab
23. júl 2023

Dcéra ma dobrý vkus. Tiež si myslím, že prvé a štvrté sú naj.

autor
23. júl 2023

@abab Tak nakoniec sme dali tie posledné, ružové :D

kristiii
23. júl 2023

Za mňa prvé.

giannkak
24. júl 2023

Super ste vybrali za mňa sú top. A takej mladučkej slečne vždy najviac pristane niečo jednoduchšie.👍👍👍👍

silvia2013
24. júl 2023

Mali sme stužkovu v novembri a všetky dievčence mali jednoduché šaty, Farebne žlté modre, zelene, čierne , ale naozaj jednoduche, až som sa čudovala. Po polnoci s a všetci prezliekali do riflí 🙂

minutka
24. júl 2023

Super ste vybrali

beata_k
24. júl 2023

Tie posleene su pekne.

sely5
24. júl 2023

Všetky sú pekné a aké pre mamku ? 😉