Rodičovská kontrola mobilu

ivetoy
20. júl 2022

Ahojte,dcera 10 ročná dostala mobil (ako posledná z triedy)Ale potrebujem poradit nejaku vhodnu aplikaciu rodicovskej kontroly.Nevyznam sa v tom a tak si dam radsej poradit.
Plus sa chcem opýtať ci existujú nejake edukativne ,alebo obľúbené veci co vase deti sleduju,okrem tik tok,fb.....Niečo vchodne pre deti.Ďakujem.

lucinika
20. júl 2022

@ivetoy ja som nainštalovala aplikáciu ESET Parental Control. Aplikácia ta jednoducho prevedie nastavením. Synovi tak nastavujem čas koľko môže za telefónom stráviť,ako aj časové rozmedzie. Aplikácie ktoré ma v telefóne mu buď môžem úplne povoliť aby ich mohol použiť kedykoľvek - napr. SMS, úplne zablokovať alebo povoliť iba v mnou nastavenom čase. Ak chce byť na mobile dlhšie musí cez svoj mobil odoslať požiadavku poprípade mu čas predĺžim ja osobne v jeho telefóne cez PIN kód ktorý som si zvolila.

kkovacovak
20. júl 2022

@ivetoy pozri appku family link. Môžeš sledovať koľko času tam trávi, čo pozerá, obmedzitto na diaľku atď

andrejka1974
20. júl 2022

@ivetoy je to o dôvere ja som nikdy deťom nekontrolovala mobil nebolo treba treba sa s nimi zabaviť aj bez mobilu a do školy mobil netreba pokiaľ je na základnej škole

martinka13
21. júl 2022

My mame family link

ivetoy
autor
5. aug 2022

@andrejka1974 my sme tak ..dôvera..rozprávame.sa...je tam minimálne...ale.chcela.som.vediet ako to.chodí...