Robili by ste modeling?

9. mar 2024

Mám 14 rokov a 172 cm, všetci mi hovoria že by som mala byť modelka a celkom sa mi to zapáčilo. Mala by som ísť do toho keď mám tú príležitosť?

bublinka1426
9. mar 2024

co na to hovoria rodicia?
a uprimne, isto to ma svoje vyhody aj nevyhody, ako vsetko.

januska12323
9. mar 2024

Nie, nemám rada keď som stredobodom pozornosti a dieťaťu by som sa to snažila vyhovoriť tiež.

veklipo
9. mar 2024

Môžeš robit čokoľvek, čo by Ta bavilo. Ak Ta to ťahá k modelingu, prečo nie. Je to však rovnako narocna práca ako ktorakolvek iná, ktorú chceš robiť poriadne. Akurát tu je opačne poradie kariéry - v mladosti si na vrchole, potom klesas. Ak by si išla cestou vedy, techniky, tak si na začiatku na nule a rokmi stúpaš.
Držím palce!

ivangeline
9. mar 2024

Chvilu mozno. Na cely zivot to nie je.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinmmartin
9. mar 2024

"Vsetci mi hovoria" a naozajstna prilezitost su dve MEGA rozdielbe veci. Aku konkretnu ponuku mas? Lebo takych co su o nieco malicko vyssie stihlejsie a sumernejsie ako ty bude vsade dost - konkurencia v modelingu je brutalna. Co mas ty co nema tisic inych kociek v tvojom veku co dostanu podobny napad? (a ver ze ho dostanu)

olimuc
9. mar 2024

Ano … ale vedela som, ze je fajn popri skole a kvoli vizam a cestovaniu (90te roky) … ale nebola to moja, pretoze som nebola ochotna urcite veci akceptovat. … podla mna je to dost velka makacka a zataz na psychiku, hlavne ked si uplny niemand a musis sa presadit medzi xy konkurenciou aby prave teba vybrali a v podstate ta obzeraju ako dobytok … ale asi vtedy boli ine poziadavky min 175 a 50kg …kym naozaj zacnes zarabat a sa presadis, to je dlha cesta je to fajn hobby ale treba mysliet aj na skolu a normalnu pracu … aby si sa presadila musis byt nielen pekna ale mat aj “velku papulu a jazykove znalosti” su urcite narodnosti, kt su uz od mala vychovavane na povolanie modelka takze je to sakra tazke … Ale skus … ked to nevyjde nic sa nedeje

domkakvet
9. mar 2024

Ak mas prilezitos vyskusaj, ale urcite sa treba popri tom venovat skole.

kofa77
10. mar 2024

Pred 100 rokmi, ked som mala v pase krasnych 57 cm ma zastavili na ulici a dali vizitku, ze sa mam ukazat. Hodila som ju hned do kosa, pre mna by to bola nocna mora. Takze ja by som to v zivote nerobila. Teraz mam zaujimave dieta, uz ho aj nahodne fotili na jednu vystavu, tiez to odmieta. Musi to byt povaha skor extrovertna, ktora znesie hodnotenie vyzoru a kritiku a to som ja nebola.

autor
11. mar 2024

@walentina7 prečo nie elite?

katkami123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minenkak
16. mar 2024

Na to musíš mať aj povahu a nielen telo.