Pustili by ste 13 ročnú slečnu na rockový koncert do 02 arény? Moja krstná dcéra videla videá z koncertov z Nickelback a Kabát, strašne tam chcú ísť s kamoškami, jedna už má 15, ale podľa mňa aj to je málo pre takú veľkú akciu a ešte do Prahy ....
Joj to nie , nemá ani OP
@timea91 nie jedine s dospelým doprovodom
Neexistuje
Aspoň jedného 18 + by tam trebalo.
dcéra si tiež takto zmyslela.. obetoval sa manžel.
Ved ju ani nepustia bez dospeleho.
🙈 nechapem, ze sa to pytas.. ved to je decko este v podstate..
Ja osobne by som ich nepustila, Max na Simu na vinobranie o 17tej, nerozumiem, odkial brali takú hlúposť
Na kabát by som išla aj ja🤣
@timea91 no lebo su to este deti.. s detskym uvazovanim..
@timea91 ak chce ísť chod s ňou a užijete si obe samu by som ju nepustila
Ved nejaka dospela osoba s nimi, a nami chodila kamoskina mama, mala cez 30, kamosku mala 16tich. Bolo to super, robila nenapadny dozor. Nic sa nam nikdy nestalo. Tak mozno takto vyriesit
Jedine ak by som išla s ňou a takisto aj rodičia ostatných maloletých. Nezobrala by som si ani na zodpovednosť ostatných.
Nie nepustila a na vela takych koncertov je podmienka vek 15
Urcite nie. Dcera 15 r. ide v marci na koncert do Prahy, ale s doprovodom - s ockom
@doriiis tak potom načo bol dobrý ten komentár? Moje dieťa bolo vo veku 13 bezo mňa v čiernej hore... ale nebudem to tu splietať, lebo to akoby si plietla jablká so slivkami....
@timea91 jedine s doprovodom. aj keby dievča bolo neviem ako slušne vychované, neviem ako zodpovedné.... Nikdy nevieš, kde si ju - ich (2, 3 maloleté dievčatá) vyhliadnu nejakí magori, nejaké svine a ublížia im. Koncert nie je o tom, že idem tam ráno o 8:00 a o 10:00 odchádzam. Za bieleho dňa, v "sprievode" ďalších 20 000 alebo 100 000 ľudí...
My sme boli minulý rok na lovestream v BA, na imagine dr., presne dievča malo 13 rokov. ale boli sme 2 dospelí a ona. ešte aj na wc som šla s ňou, aj keď mne nebolo treba. jednoducho toto nie sú srandy.
@timea91 absolutne nie...