Psychotesty na SŠ

olli456
7. máj 2022

Baby načo slúžia tie psychotesty na Športovú strednú školu ?

melanta
7. máj 2022

Aby zistili, či vie dieťa zvládať záťažové situácie. Ak testom neprejde, nemôže byť prijatý.

benit
7. máj 2022

ale tie otazky🤣🤣🤣
To ked mi syn hovoril, musel sa rehotat aj on aj ja

luccija
7. máj 2022

@benit napríklad?🙂

benit
7. máj 2022

@luccija ci citi potesenie ked ublizuje zvieratam🙈

luccija
7. máj 2022

@benit to je choré.Hlavne, že na polícii a vojsku sa kolegovia strieľajú.Mna tiež šokovalo, že dcéra robila prijímačky na bilingval anglický a bol tam latinský výrok a čo asi znamená dobre, tak to je všeobecný rozhľad...ale bolo tam španielske slovo a mala určit slovný druh.Tak sme sa pobavili, že ani nevie čo to slovo znamená v preklade nie slovný druh....
Zaujímavé ...za tie roky v školy ani jedno z toho nemali, ale tak beriem, že na bilingval sú vždy iné zvláštne otazky

zuzidr
13. máj 2022

baby vrátim sa k tejto téme...Dcéra robila pri dvoch prijímačkách aj psychotesty....Z jedných viem výsledok, že mala len 56% a že to ovplyvňuje aj prijatie...akože teraz to mám brať tak ,že je !psychicky labilná" alebo neviem....Sama povedala, že otázky boli niektoré také, že ani nerozumela zadniu....Nechápem, že si porobia takýto filter a aj tak sa potom na škole vyskytnú problémové deti a pod....Načo je toto dobré?

nafka0483
13. máj 2022

@luccija Na bilingvalne nerobila psychotesty ale talentove skusky, nie? Taketo otazky su tam normalne, zistuju talent, cit prekazyky. To nie je tom ci vie co to slovo znamena - o tu vedomost, ale o cit, ci "vyciti" aky slovnt druh to asi je.

luccija
13. máj 2022

@zuzidr nie, aby zistili či na to "má"
@nafka0483 netuším nevedela mi viac povedať.Aj kreslili strom, logickú postupnosť obrazkov.Nie, mali prijímačky a druhý deň psychotesty so psychologickou

nafka0483
13. máj 2022

@luccija Ved ano, jeden den talentovky, druhy den prijimacky.
Ci mala aj talentovky aj psychotesty? Ktora skola?

luccija
13. máj 2022

@nafka0483 mala psychotesty so psychologickou Grosslingova Ba

zuzidr
13. máj 2022

@luccija fakt sa na základe jedného 20 min. testu, ktorý píše dieťa pod tlakom sa dá zistiť či "má" na štúdium, alebo si je ochotná ja snažiť, učiť, alebo kašlať na školu?

zuzidr
13. máj 2022

či je ochotrná sa snažiť....preklepy

nafka0483
13. máj 2022

@luccija 1.C, toto?

megan777
25. apr 2023

@benit ahoj prosím Ta opytaj sa synceka ake este tam boli otazky bola by som velmi vdacna dakujem

benit
25. apr 2023

@megan777 syn je v cechach, prave idu mat zapas. Tak ani neodpise. Nakoniec tam nesiel a odisiel hrat do ciech.
Ja si to uz nepamatam a pochybujem, ze mlady muz si spomenie😁

megan777
26. apr 2023

@benit ak ano napis mi prosím sem do spravy dakujem

benit
26. apr 2023

@megan777 ja som s nim neni. On je v cechach. Na spravy jefnoslovne odpovede, ved to poznas😆. Keby bol doma, tak sa spytam. Ale takto som rasa ked sa dozviem najnutnejsie

megan777
26. apr 2023

@benit rozumiem