Prvá návšteva gynekológa

ness_18
29. aug 2016

Ahoj mam 15 rokov a mam ist ku gynekologovy... 😖 chcem sa opytat co vsetko bude robit? Som panna idem tam s mamou takze o to strach nemam 🙂 ...mavam dost silne vytoky a to aj ked nemam kramy lebo zvicajne to mavaju zeny pred alebo po menstruacii ale ja to mam stale 😒 vopred dakujem za radu. 🙂

glorikarebeka
29. aug 2016

@ness_18 nemas sa coho bat,dnesnej dobe je navsteva u gynekologa na dobrej urovni a ides aj s mamou,je to troska neprijemne,ale bolestive by to nemalo byt,tak nech to dobre dopadne

ness_18
autor
29. aug 2016

@glorikarebeka dakujem 🙂 a co sa robi na prvej kontrole u gynekologa??

glorikarebeka
29. aug 2016

@ness_18 no pozrie sa tam kde treba 🙂 a asi dostanes aj nejake lieky ked mas vytok

lydus2015
29. aug 2016

@ness_18 pokecáš s doktorom o tom kedy si dostala prvú menštruáciu, ako ju máš pravidelnú, silnú atď., zvykne sa robiť ultrazvuk, ale keďže si ešte panna, tak pravdepodobne iba bez brucho, nie zo spodu a keďže máš aj výtok, tak možno vezme ster, ale to je tak 10 sekundová záležitosť, takže sa nemáš čoho báť...

ness_18
autor
29. aug 2016

@lydus2015 dakujem velmi pekne 🙂

cerez
29. aug 2016

Si panna? Tak vyšetrenie cez konečník.

ness_18
autor
29. aug 2016

@cerez jak mi mozu robit vysetrenie cez konecnik? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pehavcek
29. aug 2016

@ness_18 ano niekedy sa robievalo a mozno sa aj stale robieva vysetrenie prstom cez konecnik ked je zena este panna.ale to rozhhodne doktor ci to je potrebne alebo nie.niektore potrebne veci k vysetreniu vie nahmatat aj cez konecnik

cerez
29. aug 2016

http://zena.atlas.sk/panna-u-gynekologa-cez-kon...
treba pánovi dr. alebo doktorke povedať, že si pohlavný styk ešte nemala

ness_18
autor
29. aug 2016

😉 @cerez @pehavcek dakujem

pehavcek
29. aug 2016

@ness_18 nemas za co.mne napr. take vysetrenie nerobil.nebolo to potrebne ale bola som pripravena aj na taku moznost.drz sa a urcite tam chod ked mas tazkosti.nestoji to za to odkladat to a mat potom problemy. 😉 😉 😉

cerez
29. aug 2016

Ja som si naopak tým vyšetrením prešla a to už v 13. Keď sú problémy, treba ich riešiť. A ženského lekára postupne budeš brať ako každého lekára. Proste si robí svoju robotu. Vyšetrenie je rýchlovka. 🙂

ness_18
autor
29. aug 2016

@cerez este raz dakujem 🙂 🙂

cerez
29. aug 2016

@ness_18 Nezabudni kedy si mala poslednú ms. To sa bude pýtať ako prvé.

ancusiik
26. mar 2024

Pekný deň som tehotná v 17tke za tri mesiace mam 18 rokov, s rodicmi nevychadzm ziju niekde na vychode ja byvam v Trnave s priatelom vezme ma gynekol aj samu? Ide len predsa o zdravie mna aj dietata, neporadite baby? Ako postupovat este som nebola na takom vysetreni.