Príprava na testovanie v 9. ročníku

mariamay
2. nov 2024

Baby, prosím Vás poraďte nejakú aplikáciu, ktorá by pomohla synovi v príprave na testovanie zo slovenského jazyka.. ktorá by mu zároveň úlohy, či testy vyhodnotila a ukázala mu, kde urobil chybu a aké je správne riešenie. Kedysi, pár rokov dozadu, som zachytila informáciu o nejakej podobnej aplikácii, ale už to neviem nájsť. Slovenčina mu veľmi nejde a keďže mám ďalšie dve malé deti, nemôžem sa mu venovať. Ďakujem krásne za jazdu radu.

natalianatka16161
2. nov 2024

Ahoj, skús pozrieť monitori z minulých rokov na internete. Mali by tam byť celé strany a potom aj správne odpovede.

pietra
2. nov 2024

Aplikáciu nepoznám. Ale nerozmýšľala si nad doučovaním? Ono totiž podľa mňa nie je dôležité len vedieť, kde urobil chybu, ale aj prečo je správna odpoveď iná.
Dcére som kúpila knihy s testami. Z nich sa bude pripravovať aj syn.

januska12323
2. nov 2024

Stačí chodiť do školy a robiť klasické testy z minulých rokov.

abcabcada
2. nov 2024

Ja robím lektorku slovenčiny pre študentov, najmä 9. a maturantov... Väčšinou robíme staré testy, čo nájdete na internete (sú tam aj pdfka s odpoveďami), plus vysvetľujem, čo treba... Odporúčam sa zamerať na čítanie s porozumením, trópy a figúry a vetné členy.

biba_18
2. nov 2024

ja by som išla do doučovania - získa sebavedomie ak sa mu bude venovať niekto iba jemu a budú sa spolu pripravovať…

dada011
2. nov 2024

Ja tiež doučujem slovenský jazyk, najmä žiakov 9. ročníka, postupne prechádzame jednotlivé ročníky gramatiku i literatúru, robíme testy zamerané na čítanie s porozumením a postupne analyzujeme odpovede... Ono totiž toho času dnešné deti najmä ak majú ešte rôzne krúžky a školy pomimo základnej nie je, tak sa snažíme aspoň hodinu týždenne s každým.

lizatko1009
3. nov 2024

Môj chodi na prípravu a od nich ma pristup do konca aprila na ich portál

mariamay
autor
3. nov 2024

@lizatko1009 Prosím ťa na aký portál má syn pristup? Na prípravu k nim myslíš do školy?

pininka1
3. nov 2024

@januska12323 nie nestačí to, ani zďaleka. Hlavne ak dieťa chce ísť bez primaciek a ma mat cez 90%. Syn robil pred dvoma rokmi monitor a rok predtým bol úplne iný, oveľa oveľa ľahši.

kakaovyrez
3. nov 2024

Skús pozrieť smartbooks

kingstonka
3. nov 2024

Pozri smartbooks.sk a examino.sk

jurly
23. nov 2024

@mariamay skus aj cielene.sk

efka77
26. nov 2024

My buduci rok dame syna na doucko