Ahojte pripravuje sa niekto na prijímacie skúšky na zdravotnú školu, odbor praktická sestra - pomaturitné štúdium dvojročné?
@andrea1977br preco do Zvolena?
@sabyyy ty kde pôjdeš? Ja som z Brezna
@andrea1977br do Lucenca lebo som z Lucenca. Som myslela, ze aj ty si🙂
@sabyyy a už máš aj otázky na skúšky, alebo aspoň vieš,z čoho budú skúšky?
@andrea1977br pisem ti spravu
Ahojte, pripnem sa sem lebo aj ja chcem ísť na pomaturitné.. už ste mali prijímačky? Viete mi napísať aspoň okruh otázok resp. podklady k štúdiu? Nikde neviem nájsť čo sa mám vlastne učiť, pôvodne mám hotelku a tam biológia ani nebola..
@wera_ga ahoj, ja chodím na pomaturitné do Zvolena. Prihlášky sa posielali do konca júla a prijímačky boli v auguste. Učila som sa z učebnice biológie pre gymnáziá. Spolužiačky mám aj z Prievidze
@sabyyy ahoj, ako sa ti darí v škole?
@wera_ga u nás sa podavali prihlášky do konca marca a prijimacky boli v juli. Ja som na materskej, ale moje spoluziacky, ktore pracuju si musia prisposobit pracu, ale si beru dovolenky. Malo ktorym toleruluju z prace. A do skoly musis odchodit 90% lebo inak ta nepustia do druheho rocnika.
@andrea1977br ahoj, nieco lepsie, nieco tazsie, je toho dost vela a tempo nenormalne…a u teba ako? Chodite na prax? V skole sa co ucite aktualne?
@andrea1977br
@sabyyy
Ďakujem baby ❤️ja som už taká namotana že by som už aj teraz išla 😊postupne sa už učím dlhšie, niečo viem aj z praxe v DSS tak snáď to bude ok, premýšľam že sa hneď zamestnam v nemocnici zatiaľ ako sanitar na dva roky to by mi mohli akceptovať štúdium a neskôr aj výšku..
@sabyyy tiež máme rýchle tempo. Každý týždeň z niečoho písomka
@andrea1977br aj nas tak, dnesk sme mali tri🙈
.
@sabyyy na anatómii nám chýbala 2 mesiace profesorka, ale učivo musíme mať prebraté podľa plánu 🤪
@sabyyy ja si idem poslať prihlášku do Zvolena