Prijimačky na strednú zdravotnícku školu

jessicaaaaaaa
13. apr 2024

Dobry den, za necele 3 tyzdne mam prijimacky na szš, ucim sa na to uz celkom dlho, ale stale mam medzery velke vo vsetkom
Neviem ako pokracovat, vela toho este neviem
A tazko sa mi to uci
Neviem na ake veci sa mam zamerat alebo ze co by ma prijimackach malo byt.
Vystresovana som z toho strašne.
Mam chut sa na to vydrbat, ale chcem sa dostat na zdravotku.
Ja len ze ci by ste mi niekto nemohli nejako poradit s niečim z tychto vecii...
Predom DAKUJEM.

mabenn
13. apr 2024

najsi si na internete a rob skusobne testy, napr https://www.szsds.sk/skusobne-testy-na-prijimac... samotnym robenim testov sa na tebe nalepi a ked ti to pojde dobre, ziskas trochu sebaistoty

jessicaaaaaaa
autor
13. apr 2024

@mabenn skusala soom, robim si stalee.

macekovam
13. apr 2024

@jessicaaaaaaa pozri si.. Pletené hornej končatiny.. Pletené dolnej končatiny.... Kosti.. Svaly.. Počet kosti v tele dospelého.. Kosti v tele dieťaťa.. Objem krvi... Straty krvi ohrozujúce život... Srdce... Popis.. Malý veľký krvný obeh.. Kde sa tvorí krv.. Co je slezina... Reflexný oblúk..... A také veci... Co je erytrocyt...funkcie krvi... Základné veci.. Co tvorí dýchací sústavu.. Podľa obrázku popísať.. Tráviace sústava.. Kde sa tvorí moc...ešte zuby...

jessicaaaaaaa
autor
14. apr 2024

@macekovam dakujeem

lola4466
14. apr 2024

@jessicaaaaaaa uc sa z ucebnice pre 7 rocnik. ked som pisala primacky bolo tam iba to co je v tej učebnici.neboj zvladnes to 🙂

macekovam
15. apr 2024

@jessicaaaaaaa ešte si pozri kde sa nachádza. Najväčšia a najmenšia kosť v tele.... A ako sa volajú..

jessicaaaaaaa
autor
26. apr 2024

@lola4466 z tej sa uciim😊

jessicaaaaaaa
autor
26. apr 2024

@macekovam pozerala som pozerala, vieem to, dufam ze na nic z toho nezabudnem, tie take zaujimavosti by som mala vediet niektore

jessicaaaaaaa
autor
25. máj 2024

Ďakujem všetkym za rady. Prijata som na všetky školy/odbory🫶🏻

niektoakoja
30. máj 2024

@jessicaaaaaaa ahooj co také bolo na prijmackach spominas si?

natashkaa
10. sep 2024

@jessicaaaaaaa ahoj na aké školy ešte? sj bola ťažká?