Prijímačky na strednú školu - odbor farmácia

moni245
5. jan 2021

Zaujmalo by má že s čoho sa píšu primačky na zdravotnej škole odbor farmacia

gggabikaa
6. jan 2021

Slovina, matika, chémia, pokiaľ sa nemýlim 🙂

ivkazba
6. jan 2021

Zaujímalo nie zaujímalo
Z čoho nie s čoho
Prijímačky nie primačky

Na prijímačky potrebuješ ako píše Gabika slovenčinu, matematiku a chémiu. Chodí tam dcéra známeho, nie je to ľahká škola pokiaľ neovládaš ani základnú gramatiku. Navyše tieto informácie nájdeš na stránke každej strednej školy, to by si mala vedieť nájsť.

moni245
autor
6. jan 2021

@ivkazba ivka teraz sa tu nebudem hrať na niaku gramatiku len som chcela vedieť že z čoho sa píšu tie prijímačky lebo niekto mi povedal že biológia , slovina a chémia tak som si to chcela len zistiť a na stránke školy som to nikde nenašla 😉 keďže niekto mi povie to a druhý to

ivkazba
6. jan 2021

@moni245 na ktorú školu chceš konkrétne ísť?

moni245
autor
6. jan 2021

@ivkazba zrejme do nitri

martul
6. jan 2021

@moni245 no ale popracuj na tej slovenčine, predsa sú tam z toho prijímačky

ivkazba
6. jan 2021

@moni245 dala som si tú námahu a pozrela som kritériá na prijímačky na 5 rôznych školách. Všade je spoločné to, že slovenčina a chémia. Niekde je k tomu aj matematika. A niekde môžeš dostať bonusové body za biológiu a fyziku. Trvalo mi to asi 5 minút na internete.

"teraz sa tu nebudem hrať na niaku gramatiku".... tvoja gramatika nie je "niaka", tvoja gramatika je úplne zlá, pracuj na tom. To nie je výtka ale rada. A ak na rady reaguješ útokom, tak potom odporúčam ísť radšej niekde upratovačku robiť. Pretože stredná škola a potom aj práca bude o tom, že budeš dostávať spätné väzby a nie vždy pozitívne a pokiaľ sa nenaučíš prijať ich a pracovať na sebe, tak to ani nikam nedotiahneš. Nie je dobré stavať svoje ego na tom, že neviem gramatiku a nevadí mi to.