Zaujmalo by má že s čoho sa píšu primačky na zdravotnej škole odbor farmacia
Zaujímalo nie zaujímalo
Z čoho nie s čoho
Prijímačky nie primačky
Na prijímačky potrebuješ ako píše Gabika slovenčinu, matematiku a chémiu. Chodí tam dcéra známeho, nie je to ľahká škola pokiaľ neovládaš ani základnú gramatiku. Navyše tieto informácie nájdeš na stránke každej strednej školy, to by si mala vedieť nájsť.
@ivkazba ivka teraz sa tu nebudem hrať na niaku gramatiku len som chcela vedieť že z čoho sa píšu tie prijímačky lebo niekto mi povedal že biológia , slovina a chémia tak som si to chcela len zistiť a na stránke školy som to nikde nenašla 😉 keďže niekto mi povie to a druhý to
@moni245 dala som si tú námahu a pozrela som kritériá na prijímačky na 5 rôznych školách. Všade je spoločné to, že slovenčina a chémia. Niekde je k tomu aj matematika. A niekde môžeš dostať bonusové body za biológiu a fyziku. Trvalo mi to asi 5 minút na internete.
"teraz sa tu nebudem hrať na niaku gramatiku".... tvoja gramatika nie je "niaka", tvoja gramatika je úplne zlá, pracuj na tom. To nie je výtka ale rada. A ak na rady reaguješ útokom, tak potom odporúčam ísť radšej niekde upratovačku robiť. Pretože stredná škola a potom aj práca bude o tom, že budeš dostávať spätné väzby a nie vždy pozitívne a pokiaľ sa nenaučíš prijať ich a pracovať na sebe, tak to ani nikam nedotiahneš. Nie je dobré stavať svoje ego na tom, že neviem gramatiku a nevadí mi to.
Slovina, matika, chémia, pokiaľ sa nemýlim 🙂