Prijímačky na strednú školu 2024

2. feb 2024

Ahojte maminy a ockovia, tento rok moju dcéru čakajú prijímačky na strednú školu a dosť to doma prežívame 🙂 Je tu ešte niekto, koho toto čaká?

katica06
2. feb 2024

Dcéru to tiež čaka ale žeby sme to špeciálne prežívali to absolútne nie

marcellka32
2. feb 2024

Veď keď sa pripravuje a učí tak nebude problém

sorciera24
2. feb 2024

aj syna to čaka, ale teda neprežívame to, ani on, pripravoval sa a pripravuje stale a vie, čo ho čaka...a ja tiež

autor
2. feb 2024

@marcellka32 Jasné, že sa pripravuje a učí, ale má strach, aby dobre napísala monitor a potom aj prijímačky..

deti95060810
2. feb 2024

my sme doma rátali už od Vianoc matematiku... uč. sa na to v škole vykašľal tak som musela doma ja s dcérou...
Sj - tam to učit. brali zodpovedne.
Bolo to min. rok, tak Vám držím palce.

autor
2. feb 2024

@deti95060810 Ďakujeme 🙂

autor
2. feb 2024

Ja som teda zvedavá, ako budú tento rok deti /všetky/ úspešné, lebo teraz je veľa detí, čo si podávajú prihlášky a asi sa nedostane každý na svoju vysnívanú školu..

deti95060810
2. feb 2024

deti je každý rok dosť...neboj sa, po týždni - dvoch bude všetko ako má byť... nikto nemôže nastúpiť na dve školy....😉

sabinaxd
2. feb 2024

Bohužiaľ aj to patrí k životu, prvé sklamanie ze nevyberú na vysnívanú školu.... preto sa podávajú 2 prihlášky na 2 rôzne školy

mircalla
2. feb 2024

Aj my, syn ide z 8. rocnika na bilingualny gympel. V Bratislave je to masaker, v lepsom pripade beru niektore skoly kazdeho stvrteho ci piateho, v horsom kazdeho desiateho.
V inych mestach je to ovela lepsie

marcellka32
2. feb 2024

Dcéra sa učila od novembra matiku a slovenčinu, písala testy čo som kúpila, robila testy z minulých rokov, dostala sa na obe školy, ale fakt denne sa učila ..

mircalla
2. feb 2024

@marcellka32 Sikula. Mozem sa opytat, kam sa hlasila?

m.a.r.t.i.n.a
11. apr 2024

Ahoj, ja mám deviataka a poslali sme prihlášky na gymnázium, obchodnú akadémiu a športový gympel. Na športový má už prijímačky za sebou. Učí sa dobre, máva len jednu 2 na vysvečku a monitor napísal podľa učiteľky okolo 90% oba predmety, takže na obchodnú by mal byť prijatý automaticky (ale pokiaľ to nevidíme na papieri, nespolieham sa na to 😀). Jeho prvá voľba je ale gympel, kde u nás v meste berú 120 detí a hlási sa cez 300. 😅

autor
11. apr 2024

@m.a.r.t.i.n.a Taketo navaly su teraz na vacsinu skol, je to sialene ☹
Drzim synovi palce, aby mu vysla vysnivana skola 🙂

m.a.r.t.i.n.a
11. apr 2024

Ďakujem pekne. 🙂 Tiež prajem veľa šťastia. ☘️

autor
11. apr 2024

@m.a.r.t.i.n.a Dakujem 🍀❤