Ahojte.
Je mi strašne trápne to tu písať, ale nedá mi to. Tí, ktorí máte za sebou prijímacie skúšky (ktorí už ste na sš, vš...) stalo sa vám niektorým, že ste na určité otázky nestihli odpovedať? Písala som totiž 2-stranku, bolo tam 13 otázok. Mali sme 30 minút na daný test, ale ja som už tie posledné 3 otázky vyplniť nestihla. Pamätám si úlohy, ktoré by som mala mať dobre a na vykonanie úspešnej skúšky v danej škole musím dosiahnuť aspoň 40% k danému testu.
Poprosím - žiadne ,,múdre" rady, že som sa mala viac učiť a nevem čo... Otázka znie - Tí, ktorí ste na prijímačkách nestihli vyplniť určite odpovede, dostali ste sa na sš, gymnáziá? Viem, asi blbá otázka, ale aj tak... Ďakujem.
Mam tri deti a mame za sebou viacere prijimacky, ale na tvoju otazku by bolo treba vestiacu gulu. Ono to vzdy zavisi od konkretnej skoly, pomeru kolko deti sa hlasi a kolko beru a hlavne od konkurencie. Ak tam akurat boli sikovnejsie decka a stihli vyplnit vsetko, tak zrejme smola. Aj ked staci 40 % aby si urobila, nevezmu ta pre nedostatok miesta. Ak tam boli velmi tazke otazky a vela deti co su menej sikovne ako ty stihlo len 9 z 13, tak sancu stale mas 😀 Drzim palce.
Závisí od školy ja som síce tretiačka ale čo si pamätám z prijímačiek tak 2 otázky som si tipla aj to neviem či dobre a vzali ma... Neboj určite ťa príjmu školy sa o študentov "biju"
@peti_2005 ďakujem. Žiaľ, táto škola sa o študentov nebije😎, čo už, nabudúce sa už aspoň tak nesplaším.
@lucik194 aha, už som si vyhľadala... Nie, nejde o Gamcu
ak to bola Gamca, je to uplne v pohode