Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť, dcéra by chcela ísť študovať na strednú zdravotnú školu, z akých predmetov sa robia prijímacie skúšky? Ďakujem
čo je toto, prosím, za level?
Ženská čo má dcéru vo veku, že rieši strednú školu napíše na koníka a nevygoogli si radšej požiadavky na prijímačky? Počká, až jej to vygooglia iní?
@damiansarah presne informácie o predmetoch, y ktorých sa robia prijímacie skúšky si nájdete na stránke strednej školy...
@h_petra to čo je na stránke školy vidím, viem pracovať s internetom a i., chcela som info z vlastnej skúsenosti, nie to co si prečítam...
@damiansarah Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť, dcéra by chcela ísť študovať na strednú zdravotnú školu, z akých predmetov sa robia prijímacie skúšky? Ďakujem
Toto je tvoj úvodný príspevok. Buď nevieš čo píšeš, alebo nevieš, čo chceš vlastne zistiť. V úvodnom príspevku chceš vedieť predmety, z ktorých sa robia skúšky. Tie sa dajú ľahko zistiť na stránke školy. Vlastná skúsenosť, čo sa týka predmetov sa asi nebude líšiť od požiadaviek školy 😀.
@h_petra presne súhlasim s tebou vo všetkom.... Ja som išla na strednú minulý rok a z čoho sa robia prijímačky som mala zistené už dávno v septembri😀
@damiansarah hlavne biológia.
ahojte ja len ze ked sa tu uz zacala riesit ta stredna zdravotnícka skola tak ja idem teraz na nu nasla som si niake testy ohladom biologie a slovenčini ja len ze ak ste tam dakto boli a vedeli by ste mi pomoct co by som sa mala najmä ucit a na co sa zamerat tak budem velmi vdacna... :D
Je to stredná zdravotnícka škola nie zdravotná 😉 a všetko je na webe
http://www.szsba.sk/prijimacie-konanie