Prihlášky na strednú školu - osobne alebo poštou

permonicka
7. mar 2022

Ahojte, čo je lepšie: poslať prihlášku na SŠ doporučene poštou alebo osobne? Ak osobne, komu ju na SŠ odovzdať a aký mám dôkaz, že som to tam zaniesla. Mám si dopredu doma napísať nejaké tlačivo, kde mi potvrdia, že som prihlášku odovzdala?

heleninamama
7. mar 2022

Najlepšie cez Edupage. Inak asi poštou, doporučene a 1.triedou a ak chceš mať 200% istotu, zavolaj si tam o 2-3 dni, či to v poriadku došlo a prihlášku evidujú.

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamina0078
7. mar 2022

Dajú ti na sekretariáte potvrdenie ked osobne donesieš a aj tam to treba zaniesť podla mňa je to úplne jedno ako to urobíš

renka30
7. mar 2022

Ja budem posielat cez Edupage, uz to mam predpripravene, udaje su tam uz vyplnene, skola vyplnila znamky, uz som len vybrala skoly a odbory a prilozim skeny dokumentov, ktore treba a odoslem. Do edu potom pride aj potvrdenie. Ak vsak skola nie je v zozname poslala by som postou, doporucene 1. triedou a potom by som si skontrolovala na stranke posty podla podacieho cisla, ci a kedy to bolo skole dorucene, pripadne by som si to vytlacila. Alebo osobne na sekretariat, original prihlasky odovzdat dat si potvrdit kopiu prihlasky.