Čaute baby , keďže boli a ešte relatívne sú práve ťažké časy kvôli korone , sme určite asi vštetci kupovali dezinfekciu . My sme ju pravidelne používali a stále ju ešte používame . Jedného dňa som sa vrátila domov z roboty skôr (neohlásene) a našla som svojho syna , ktorý si akurát odpil z dezinfekcie. Má 15 rokov . Neviem , čo mám na toto povedať alebo čo urobiť. Prosím , poraďte.
Preboha no keď mu je nejak zle alebo je nejaký čudný má inú farbu treba hneď utekať do nemocnice na výplach môj otec si raz tak pomýlil a odpil bol celý fialový bolo mu zle samozrejme že ho hneď brala sanitka
@evkakozickova nemám pocit, že to bolo aktuálne, čo ho prichytila
@ljzozv ani ja ale ja by som ani nečakala a hneď by som snim utekala alebo volala 112
Porozprávaj sa s ním, alebo skús zistiť, či si takto neodpíjal tajne aj predtým. Môže kľudne ísť o poruchu s názvom "pica" (čítaj pika). Mávajú to už aj malé deti a rozvinie sa to často do veľkej dlhodobej závislosti (sú ľudia, čo pijú laky na nechty, benzín, jedia pracie prášky, púder, kamene, kriedu, papier, plastové veci, deodoranty...).
Alebo proste, chcel iba experimentovať, ako puboši občas zvyknú.
Alebo sa pomýlil. Iné možnosti nevidím. Hoci..., dúfam, že si nechcel naschvál ublížiť.
nie je to tu fejk??...neverim, ze sa to pyta dospela zena-matka
Ked sme boli s bratom deti, doma sa alpa pouzivala na vsetko, a mne lesana zrovna aj vonala. Tak som ju aj ochutnala. Necitim sa preto divne
Zdravý rozum káže zájsť okamžite k dr .. veď sa môže hocičo stať .. a hlavne medzitým zistiť dôvod ..
Ktovie ci to nieje chytak a daky mudrlant nezistuje ci dezingekcis moze posluzik ako nahrada tvrdeho alkoholu :D aj taki experti sa najdu
Mozno chcek skusit ci nebola vyrobena z palenky
Nechcem ti naháňať strach ale niečo podobné som už aj mala pri jednej pacientke. Mala veľmi zlý mentálny stav úzkosti a mala pocit že v nej žije hociktorá baktéria. Predtým jej stačilo si iba vypiť tabletky ale v momentoch to nedokázala zvládnuť a prehĺtala celé fľaštičky dezinfekcie, až ju museli hospitalizovať. Dostali sme ju z toho von, ale ak sa toto opätovne bude stávať pri synovy, zašla by som k psychiatrovi alebo k lekárovi...
ale teoreticky to môže byť aj iba zhoda okolností...
Myslel si , že je to alkohol?
A ty si sa ho na to nespýtala, prečo z toho pil?