Prichytila som 16 ročnú dcéru pri sexe

julca405
26. máj 2021

Ahojte dnes som dcéru prichytila pri prvom sexe proste som prišla domov s práce a ona vrieska tak som rýchlo išla hore keďže to nezmenilo ako ....asi všetci vieme má 16 viem že je to normálne pred hodinou za mnou prišla a povedala mi že ju to hrozne boli a krvacala je to úplne v poriadku aj ja som krvácala ešte je panna nemáte niake rady sama za mnou prišla ale ja jej moc neviem poradiť lebo ja som to mala omnoho lepšie 🤭🙁

littlebubble
26. máj 2021

@julca405 Po sexe by nemalo bolieť nič.Počas áno.Krvácanie je normálne.

1aduliatko1
26. máj 2021

mala sex a ešte je panna? nejako nechápem

julca405
autor
26. máj 2021

@littlebubble ju boli momentálne vieme čo proste vagina

littlebubble
26. máj 2021

@julca405 Zrozumitelnejšie poprosím

julca405
autor
26. máj 2021

@1aduliatko1 no to som sa zle vyjadrila myslela som to tak že dovtedy bola panna

sickynickyobsadene
26. máj 2021

Riešila by som niečo iné,a nie bolesť v 16.

klejkaez
26. máj 2021

@julca405 u mňa to bolo podobne. Zrejme uprimne je tiež užšia a taky pocit akoby bolesti tam môže byt a krv šla aj mne je to úplne bežné, môže, ale nemusi ho mat kazda🙂🙏🏻🤦🏼‍♀️

1aduliatko1
26. máj 2021

keď sa cítila dospelo a v 16-tich sexuje, trochu bolesti musí vydržať ☹

julca405
autor
26. máj 2021

@1aduliatko1 to som jej aj ja povedala ale predsa som jej matka a nemôžem ju v tom nechať

1aduliatko1
26. máj 2021

@julca405 podľa mna to prejde...len hodila by som rozhovor s nou, či sa cíti pripravená v prípade potreby sa postarať o bábätko....

diewcatqoo
26. máj 2021

Na to, ze si ju prichytila priamo pri cine v 16tich u vas doma, tak mi to pride, ze to beries uplne v pohode. Neviem, ale ja by som asi nebola tak v pohode, keby som bola na tvojom mieste.

julca405
autor
26. máj 2021

@1aduliatko1 už som skúšala zavrela sa do izby 🙁

simsalabim
26. máj 2021

@julca405 ak ju to moc boli, nejakou mastickou na intimne partie (Beliema a pod.) urcite nic nepokazis... a tabletka od bolesti, ak to je silne. A vazny rozhovor je tiez z mojho pohladu na mieste.

ella_price
26. máj 2021

Presne toto by som čakala od vyzretej a milujúcej matky, aby vešala moju prvú skúsenosť so sexom na modrú kobylu. Ešte ten štýl písania - nepíše to sem náhodou tá údajná dcéra?

julca405
autor
26. máj 2021

@diewcatqoo no som kus naštvata ale čo už mám robiť podľa mna to je jej vec a ja jej v tom nemôžem zabraňovať

nafka0483
26. máj 2021

@julca405 Takze dcera sexovala, pritom vrieskala - akoze od bolesti ci od radosti? Vtedy ju nic nebolelo a nasledne pride z atebou ze ju to strasne boli a krvaca?

sickynickyobsadene
26. máj 2021

@ella_price tiež ma to napadlo ale už písala o dcére že fajčí a tiež o 3,11rocnej dcére....

ella_price
26. máj 2021

@sickynickyobsadene Tak len podarená rodinka? 😀 To aby evita sem prišla čerpať inšpiráciu.

derdia
26. máj 2021

@ella_price podla mna sa julca trosku nudi... A chce byt zaujimava😁😁😁😂😂😂👎urcite je to vymyslene...

zirafienka
26. máj 2021
ella_price
26. máj 2021

@derdia Ej, Julča je teda riadna nezbednica 😎 Keby aspoň trochu tie vety boli solídne no. To by možno ešte prešlo.

sickynickyobsadene
26. máj 2021

No ale ako chlapca vyprevadili,či oknom šiel?

nafka0483
26. máj 2021

Ona ma v kazdej teme prejav akoby bola sama dieta. No mozno je len taka... ehm... jednoduchsia a proste naozaj rozmysla a kona takto.
Mna uplne sokovala ta tema s 3 rocnou dcerou s horuckami, ako to opisovala a potom ze ju vyzliekla, ovorila okno a dala na hlavu mokry uterak... nechapem, lekari na pohotovosti ju poucili co robit a ona vzapati urobi toto.

katulik123
26. máj 2021

@ella_price Samozrejme, že je to vymyslené. Dievča nechce byť súdené tak to zakecalo s touto nezmyslenou historkou. Normálna dospelá žena, ktorá už má dieťa teda aj mala sex, nepotrebuje na toto odpovede rovesnicok.😀

sickynickyobsadene
26. máj 2021

@katulik123 ale nie...má tri dievčatá...googli,to by až tak nezakecala...

ella_price
26. máj 2021

@nafka0483 Mňa prekvapuje, že takýto človek otvorí internet(y), dá si tú námahu sa zaregistrovať na koňovi a ešte vytvorí aj diskusiu. Ci pána. Ale pravda, už tu behalo kadečo. Animal Planet by sa nestačil diviť.

ella_price
26. máj 2021

@sickynickyobsadene Ozaj a chalanisko zostal kde? Chudák. Nevedel čo má robiť prv, tak asi sa len obliekol a odišiel niekam za lepším :D

sickynickyobsadene
26. máj 2021

@ella_price veď toto ma zaujíma...u mňa by ho našli nakrájaného v mrazáku...ale tuto no zaujímama toto velice.

maca1984
26. máj 2021

ti nejak vypadavaju slovicka... "prichytila som dceru sexe".Ak je to real-chuda dievca,urcite by bola nadsena keby sa dozvedela ze matka vesia jej problemy na net

jaskolka
26. máj 2021

Ako reálne si to neviem predstaviť, že nachytas doma vrieskajucu dcéru ako "má prvý sex" úplne v pohode zavries dvere, chalan odíde a o hodinu príde dcéra za tebou, že mami, boli ma... Vieme co. 🙉. Na mieste tej dcéry by som sa robila, že ani si tam nebola, ani nijaký sex nebol, lebo by som sa hanbila ako pes. A nie ze ešte by som letela za mamou, že čo má boli. A keď to je reálne téma, tak keď dcerenka je dosť veľká, aby sexovala, tak by mala aj vedieť, že to môže bolieť a môže krvácať.