Ahojte robím prezentáciu do školy nepochopila výroba z dátového sirupu čo mám tam napísat
Že dátový sirup😆
@kajka229 Sadni si na zadok, zapni PC, Google a hľadaj.
Ani my ta nechapeme. Nebuduce si lepsie zapisuj zadania
@zuzanockamt mám zapnuty Pc neviem to najist na Google
Tak nech sa páči
@kajka229 Ja som toho našla plno.
@zuzanockamt to mám napísať recept
@kajka229 Ja som nebola miesto teba v škole.
@zuzanockamt ja som vdety chýbala
@zuzanockamt ja som sa pekne spitala
@kajka229 Očividne si toho zameškala veľa.
@zuzanockamt som sa pekne spitala
@zuzanockamt 🤣
Ktorý ročník a aká škola? Klasicka prezentacia fotky surovin, fotky hotového sirupu, fotky z varenia, recept, postup napísať, tipy, k čomu sa sirup využíva a hodí, dole do prava "tip" na nejaký kolac,kde sa to hodí s receptom a vybavene...
@anjelicek26 2 ročník na strednej
Ja som myslela, ze mas tak max. 12 rokov. Nemyslis vazne, ze druhacka na strednej si nedokaze zadat nieco do googlu a spravit z toho prezentaciu.
@kajka229 máš, aj spolužiakov, predpokladám. Skus sa ich opýtať, čo znamená postup výroby, myslím, že to bude recept, asi nebudeš na nejakej chemickej škole. Aby si potrebovala rozbor látok 😂
Je to asi na informatiku, nie?
Takže, prvá strana názov receptu
Druhá strana co potrebujeme ba vytobu
Tretia strana postup výroby, ďalšia strana možno jednou vetou využitie. Posledná strana podľa toho, čo tam máš mať vsetko. 🤔
Druhy rocnik na strednej? No do rici. Ani vetu bez chyby nevies napisat a to mas evidentne automaticke doplnovanie textu. Aby druhaca nebola schopna vyplodit poriadnu vetu a sama spravit prezentaciu na temu vyroba datloveho sirupu…verim ze tiktok a insta mas ale prebehnuty cely
@kajka229 ešte raz, zrozumiteľne a po slovensky poprosím.