Prestup na strednú školu, z ktorej som pred týždňom prestúpil

boris8883
29. nov 2021

Zdravím, som stále v 1. ročníku, a myslím že som spravil chybu s prestupom, v triede som mal dobrých spolužiakov, všetko bolo v pohode okrem 2 učiteliek, ale to by som nejako prežil. Na aktuálnej škole na ktorej som, sú bežnejšie drogy, je tu ovela viacej nevychovaných rómov (nič proti rómom nemám, ale tu to tak je). Čiže som rozmýšlal, že by som sa vrátil, ale neviem či to je možné, a ak áno, neviem ako to povedať mame pretože sa cítim celkom zle že zase budeme vybavovat prestup (ešte horšie to je keď to je prestup na školu z ktorej som prestúpil, pretože budem asi ako idi*t :D)
A este som sa chcel opytat, ci zvyknu riaditelky prijimat ziakov ktory sa chcu vratit spat na skolu z ktorej prestupili, a ak by som chcel teda prestupit, mam to spravit cim skor alebo to je jedno?

nika82
29. nov 2021

robis si z toho holubnik

mogaa
29. nov 2021

@boris8883 zleží od danej školy, nemusia ťa zobrať späť.....prestup si si mal rozmyslieť....

evica17
29. nov 2021

@boris8883 byt tebou neprestupujem spat. Potom by som na konci roka dala prihlasku na nejaku inu skolu, a isla tam, uznaju ti mozno slovencinu a nieco...mneby to.bolo uz trapne sa zas vracat a prestupovat, vsak budu kukat na teba jak na debila

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacena4
29. nov 2021

v prvom rade sa o tom porozpravaj s rodicmi co si o tom myslia oni aky postoj k tomu zaujmu, neviem preco si nemal prestup tak, ze by si si novu skolu "obzrel" na tyzden, dva a potom ak bude ok ostanes ak nie vratis sa na povodnu - bezne sa to tak robi

karolinakr
29. nov 2021

Pozri si hlavne predmety, či nemaš teraz lepšie a nezidu sa ti v buducnosti..

timing
29. nov 2021

Ja byť rodič,tak sa nahnevam zato,ze takto vymyšlaš. To ste si nezistovali info o novej skole? Nerozumiem. Či to len rychlo rychlo preč zo skoly lebo bol nejaky pruser,ale nepozriem detailnejsie kam prestupujem? Fuha. Dokonci rocnik kde si. Zatni zuby a o rok zmenis.

nenne27
30. nov 2021

@boris8883 vyskusaj.ucim na strednej a jeden chalan odisiel hned v septembri.ked odchadzal, hovorili sme mu, ze ked tam bude zle, vzdy sa mozes vratit sem.vratil sa po 2 dnoch.ked ta riaditelka nevezme, tak ta nevezme.ale pokial to nevyskusas, nezistis to.skoro kazda skola je rada ked ma ziakov.drzim palce

marca12
30. nov 2021

Vratit sa mozes a nebudes idiot,mozno bude halo par dni,ale to rychlo utichne.

jankapepe
30. nov 2021

@boris8883 a dohôd 1 prestupu bol???

karkulka1
4. dec 2021

Zažila som niekoľko krát, že žiaci prestúpili a potom sa vrátili (zobrali ich späť), pretože neboli spokojní. Závisí od vedenia školy.

lilke
20. dec 2021

Môj spolužiak na gympli mal pocit, že nezvláda, prestúpil na SOŠ. Do 2 týždňov bol späť. Bola to preňho prinizka úroveň. Vybral si radšej tvrdé učenie. 🙂
Taktiež prednedávnom známy chlapec prestúpil z top školy, no nevyhovovalo mu to na novej. Vypočul si od riaditeľky, ale vzala ho späť. Vyskúšaj, ale čím skôr, aby si nemal problém s dobiehanim učiva.

annav
20. dec 2021

@boris8883 urcite sa da prestúpiť späť. Aj co najskôr. Clovek ma pravo rozhodnutie prehodnotit. Pekne to treba povodnej riaditelke vysvetlit a bude vsetko ok.