Prestup na školu - neskoro poslaná žiadosť

cucoca
11. sep 2024

Prosím vás synovi sme vybavili školu s odborom volali nám že sa uvoľnilo miesto tak som poslala žiadosť 2.9 lebo vtedy nám volali zo školy. Bol už aj na skúškach a mal už nastúpiť,ale nakoniec teraz sú zase problémy že som neskoro posala žiadosť lebo on už od septembra nebol žiakom žiadnej školy keďže prepadol s Elektrotechniky a nemohol ani opakovať ročník tak preto som mu zháňala inú školu ale že prestup tam už nieje možný lebo sa poslala žiadosť neskoro.

koniarova
11. sep 2024

@cucoca a čo ti teda poradili? Nechápem tomto celému. Veď keď tam urobil skúšky,tak asi na základe niečoho?

ovaaa
11. sep 2024

Nechápem, veď si podala žiadosť na základe informácie zo školy, že sa uvoľnilo miesto a ešte v ten deň.Keby bolo neskoro tak ťa snáď neinformuju, že môže nastúpiť. Volala by som s riaditeľom nakoľko niekde je chýba v tom celom.

koniarova
11. sep 2024

@ovaaa rovnako to nechápem. Veď ho aj na skúšky pozvali.

januska12323
11. sep 2024

Asi je problém v tom, že istý čas nebol žiakom žiadnej školy tak nemá odkiaľ prestupovať. Choď do školy nech ti to vysvetlia.

cucoca
autor
12. sep 2024

@koniarova celé to bolo pomotane,keďže som posielala viac žiadosti lebo som chcela mať väčšiu šancu že ho niekde zoberú. No a vtedy ked mal ísť už na skúšky a aj bol a spravil ich tak medzitým ho prijali na základe mojej žiadosti na inú školu a povedali mi ze nemôže byť prijatý lebo už je prijatý na inú školu ale s ucebnym odborom ...a keďže tu kde robil skúšky tak to bol študijný odbor tak tam sme chceli ísť ale nakoniec sme tam nemohlo ísť