Dobrý deň je tu niekto ,kto prestupoval z bilingválneho gymnázia na odbornú strednú školu .Dcéra je v 3 ročníku ,problém je v tom že sú tam predmety ktoré jej nesadli a z tých prepadá ako napríklad občianska a kultúrne štúdia .Chcela by študovať programovanie ,len neviem či nebude problém že ma 5 na konci roka ,neriešil niekto niečo podobne ?Dakujem
Zistite si na novej škole. Môžu a nemusia uznať spravené predmety.
Môj syn chce po treťom ročníku prejsť na diaľkové, lebo kvôli športu nestíha školu. Nebolo by toto riešenie aj pre tvoju dcéru,?
@januska12323 idem zisťovať zajtra ,len som chcela vedieť či s tým nemal niekto skúsenosť
@vikusa1 moja prestupila z bilingvalu na SOS a tiez do 1.rocnika (z 2.). Ale z nicoho neprepadala. Skus sa popytat priamo na skole, mozno akceptuju rozdielove skusky.
@vikusa1 syn teraz prestupuje zo stavebnej priemyslovky na bilingvalne gymnazium, do 2. rocnika a bude robit rozdielove skusky. Skola si vyziadala studijny plan, aby vedeli, co mu uznaju a co nie... Treba sa popytat na skole, kam by ste chceli prestupit. A zasadna vec, musia mat aj volne miesto.
@vikusa1 dcéra prestupovala z gymnázia na zdravotnú a musela ísť od 1.rocnika.