Prestup na inú strednú školu

kiko1234839e9
12. jan 2022

Chcel by som sa spítat ci sa dá prestúpit z oa na inú sš na odbor mechanik strojov a zariadení s tým ze by som pokracoval dalej na novej skole v 2. roc. Alebo ako to je ???

caroline_
12. jan 2022

@kiko1234839e9 prestupit sa da vzdy, len neviem ci by si pokracoval v svojom rocniku, ja som tiez tak prestupovala zo skoly podnikania na polnohospodarsku a musela som robit skusky,uz neviem ako sa volali :D kazdopadne sa informuj na danej skole

kiko1234839e9
autor
12. jan 2022

@caroline_ robila si prestupove skusky ze si mohla dalej pokracovat vo svojom rocniku ? A nelutujes toho ze si prestupovala ???

caroline_
12. jan 2022

@kiko1234839e9 ano robila som prestupove skusky z takych predmetov co som predtym nemala na byvalej skole, no lutovat nelutujem asi, ja som chodila na sukromnu skolu animus ktora sa rusila a povedali nam ze bud si najdeme inu strednu skolu v tom meste alebo mozeme pokracovat na povodnej skole no v vzdialenom meste,lebo tam mala ta skola dalsiu pobocku, takze som prestupit musela ak som nechcela chodit o pol 6 rano na autobus a vecer o 17 domov :D

kiko1234839e9
autor
12. jan 2022

@caroline_ a boli tazke tie skusky ci len tak aby sa nepovadalo si robila ? A spravila si ich ??

caroline_
12. jan 2022

@kiko1234839e9 pre mna boli tazke lebo to boli uplne ine predmety, na byvalej skole som mala take ze ekonomika,ucto,dane,podnikova komunikacia a na tej druhej skole ze mechanizacia strojov,nieco o rastlinach,zivocisnej vyrobe atd a bolo to dost obsiahlr nakolko som prestupovala v 3.rocniku ale spravila som aj ked teraz odstupom casu mam velke podozrenie ze tie testy som mala zle a riaditelka mi to uznala aby sa nepovedalo :D

kiko1234839e9
autor
13. jan 2022

@caroline_ prosim este mi porad kedy je najlepsie zavolat na skolu a kedy sa prestupuje ?

caroline_
13. jan 2022

@kiko1234839e9 podla mna sa da prestupit hocikedy,ja som prestupovala tusim v maji alebo v juni druheho polroku, a zavolat cim skor,za opytanie nic nedas, drzim palce

luccija
13. jan 2022

@kiko1234839e9 to budú úplne iné predmety budeš robiť rozdielový skúšky...prečo taká radikálna zmena?
OA a mechanik strojov je úplne niečo iné Zle si sa rozhodol či nejdú Ti predmety?veď napíš do novej skoly a informuj sa ohľadne termínu a postupu na to tam sedia 🙂

kiko1234839e9
autor
13. jan 2022

@luccija skola ma nebaví radsej by som nieco robil ako sedel za pocítacom a písal, a na vysokú ekonomickú ist nechcem takze zbytocne 4r. Tam budem, volal som tam a vraveli ze trz sa uz prestupit nedá mam zavolat v júny