Prestup na inú školu

jana2543
25. sep 2023

Dobrý deň,
minulý rok v druhom ročníku, no približne v apríli som prestúpila na inú školu, ktorá bola v mojom meste, ma mat rovnaké zameranie ako ta predtým, ale je o veľa ľahšia a učia ma tu za predavačku čo sa mi nepáči. Prestúpila som pre to lebo ma to nebavilo a bolo mi jedno či to budem študovať ďalej od domu alebo bližšie, ale keď sa tak spätne pozriem aspoň niečo by som z tej školy mala. Chcela som sa poradiť, že aké by bolo podľa vášho názoru prestúpiť na inú školu druhýkrát, ale len na iné zameranie či sa mi to oplatí či to nebudem ľutovať, že odídem a budem študovať viac alebo či budem ľutovať, že som tu zostala.
Ako by ste to riešili vy?
Ďakujem za odpovede

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
25. sep 2023

To si predtým nezistovala kam sa vlastne hlásiš?

jana2543
autor
25. sep 2023

@januska12323 zisťovala som, ale len u riaditeľky, ktorá vravela, že je to rovnaké, lenže vtedy som nevedela, že budem mať každý druhý týždeň prax a vykonávať to v obchode v sklade

januska12323
25. sep 2023

V ktorom ročníku si teraz? Ak už budeš končiť nemá zmysel ísť zase inde.

petronelag
25. sep 2023

@jana2543 Netreba vymýšľať, školu dokončiť hlavne ak je to už posledný ročník. Však na škole vedia lepšie kde treba dávať na prax, určite budete chodiť neskôr aj priamo do predajni, nikde to nejde tak, že budem robiť iba tam, kde chcem, musí si prejsť cez všetky potrebné miesta.

jana2543
autor
25. sep 2023

@januska12323 prave som v treťom ročníku sú tu 4 roky

jana2543
autor
25. sep 2023

@petronelag prax máme v predajni vykladame tovar. Nabuduci rok budeme mať výučný list a maturitu.

luccija
25. sep 2023

@jana2543 nebavilo Ta to vtedy ani teraz:(keď si v 3 rocniku už nevymýšľaj neviem si predstaviť za čo to vymeniť a ako robiť rozdielove skúšky.Ano, ako predavačka musíš mať prax na predajni v sklade.
Akú školu zvažujes?

januska12323
25. sep 2023

No ja by som to už dokončila ak nechceš stratiť ďalšie roky a ísť inam.