Prerušenie ročníka zo zdravotných dôvodov

4. sep 2023

Trápi ma jedna vec , mala som zdravotné problémy a budem kvôli tomu opakovať jeden ročník v škole, netrápi ma to kvôli sebe , pretože viem ako veľmi zle som na tom bola ,len sa bojím že sa kvôli tomu budú na mňa ľudia pozerať cez prsty a odsudzovať má aj keď to bolo zo zdravotných dôvodov

kacena4
4. sep 2023

kto?? spoluziakom to vysvetli a 8de sa dalej, neriesi nik. mam na vyske par spoluziakov go prerusili a pokracuju o rok v inom rocniku. nikto nic neriesi

jaskolka
4. sep 2023

Kto bude na teba "zle pozerať?" Ved hádam učitelia aj spolužiaci v triede vedeli, ake dôvody si mala, ze to nebolo len tak flakanie, ale závažné veci.
Sestra mala v ročníku dievča, ktoré malo vážnu autonehodu, opakovalo rok kvôli liečbe a následnej rehabilitácii. Brali to úplne v pohode všetci, pomáhali jej pri presunoch po škole (bola najprv na vozíku, potom mala barly) a nikto na ňu nepozeral zle.

andrejka1974
4. sep 2023

Nebudú nemusíš sa báťoj syn takto musel opakovať celý prvý ročník na strednej do prvého ani nestihol nastúpiť mal úraz v auguste

lubkovaandrejka
4. sep 2023

Netrap sa,ak si mala zdravotne dovody kamosi to urcite pochopia, ucitelia tiez a na ostatnych sa vykasli. Nech si myslia,co chcu 😙. To nie je podstatne.

autor
8. sep 2023

Ďakujem za podporu,som kvôli tým zdravotným dôvodom ZŤP ale tento školský rok mi je už lepšie a som schopná už chodiť do školy a chcem sa ešte spýtať keď pôjdem na výšku nebude im to vadiť ?

lukbe
8. sep 2023

Na výške už vôbec nie. Teda to,že si ročník opakovala. Horšie,ak by si tam musela vymeskavat. Ale existuje asi aj individuálna forma štúdia, aspoň niekde možno.