Dcéra za mnou prišla s tým, že chce prestúpiť do vedľajšej triedy. Študuje na gymnáziu a všetci učitelia sú ochotný jej s jej rozhodnutím pomôcť. Už mám aj vyplnené papiere, aby som ich podala riaditeľke. Avšak neviem čo a ako to presne napísať do kolonky odvôvodnenie. Dcéra si sťažuje na zlý kolektív, pár mesiacov dozadu som s ňou musela ísť na pohotovosť kvôli žalúdku, ktorý je ovlypvnený stresom, ktorý zažíva kvôli spolužiakom. Nie je to tak, že by ju šikanovali, avšak ona do triedy nezapadá a nemôže si v nej nájsť kamarátov. Vo vedľajšej triede kamarátov má, aj tak vúčšinu času trávi s nimi a preto by tam chcela byť ako spolužiačka a nie len ako kamarátka. Bola aj za psychologičkou, ktorá ju v jej rozhodnutí podporila. Od začiatku septembra jej enormne začali vypadávať vlasy. Vidím, že sa trápi, avšak toto je jediná možnosť ako by som jej mohla pomôcť a ja aj tak neviem ako to napísať.
Chcela by som od vás nejakú radu, po prípade ukážku toho, akoby som mala text napísať. Má byť údajne na dva tri riadky.
Vopred ďakujem
@lucsiac však pravdu, nezapadla do kolektívu, má z toho psychosomaticke ťažkosti
Hotovo
Vážená pani riaditeľka,
Touto cestou Vás žiadam o preradenie mojej dcéry Jany Novej, nar…… do triedy 3. B od nového škol. roka.
Dôvodom je, že nezapadla do kolektív triedy s má psychosomaticke ťažkosti
Za kladne vybavenie mojej žiadosti vopred ďakujem
S pozdravom