Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či sa dá prepadnuť v 1. Polroku v 7. Ročníku. Dosť som flákala školu a teraz prepadávam. Fakt si teraz trieskam hlavu ale už mi to nepomože. Chcem teda vedieť čo ma bude čakať. Či budem mať komisionálne skúšky aj teraz počas distančneho alebo len nedostatočná na vysvedšení.
Za odpovede predom ďakujem!
Tak polrocne vysvedcenie je vzdy skor varovny prst ako realny problem, budu kontaktovat rodicov a urcite aj dohovor. Ale rozhodujuce je koncorocne a komisionalky potom. Ako sa to da takto pototo v siedmej triede? No kazdopadne chapem, ze distancne pokial nie si motivovana sama nieco robit je pre deti, co maju problem s ucenim velmi zla varianta. Povedz rodicom, nech sa ucia s tebou alebo zozenu doucko, ked ti to samej nejde.
Na polročnom sa ti nič nestane... na koncoročnom ak budeš mať 5 učíš sa obidva polroky a robíš komisionálky..
Myslim, ze teraz ked je distancne sa nemoze prepadnut v prvom polroku! Teda viem to 90%
@millie23 ja som tiež siedmačka a som smutná že mám štyri dvojky a keď si čítam takéto príspevky tak ma to hneď rozveselí😀
sa my zda že ked na pol roku prepadnes nic sa nedeje az keby na konci prepadnes tam bud opakujes rocnik alebo komisionalne treba zabrat do konca roka a ucit sa