Ahojte moja neter má 16 rokov, vždy keď sa s ňou stretnem o ničom inom nehovorí len o nejakej brigáde (chce si zarábať peniaze sama) neviem ako jej s tým pomôcť.. keďže ja vôbec ani netuším či nejaká online práca pre ňu je.
Máte s tým niekto skusenosti? Alebo ako jej poradiť ?
pre 16 ročnú nieje žiadna práca online na milión percent, keď nerátame dákych uchylakov cez net čo by ju nahovorili na live zarábanie, treba si deti sledovať v tomto veku, aby sa nedali zlou cestou, ak chce zarábať jedine letáky, nikdo ju nezamestná pod 18 rokov
Presne tak, pre mládež do 18 rokov len nejaké manuálne práce, čo je v tejto situácii a ročnom období nemožné 😐
Ja som upratovala salón jeden kadernícke v 16 ctich.. tak skus nieco take alebo aj kamaratky chodili roznášať letáky
@diankaq Ja som robila od 16tich lektorku v múzeu. Ale teda - nie je to online.
Registrovat ju v pracovnych agenturach,,ponukaju aj brigady studentom napriklad Index Noslus
@diankaq sugar baby... ľahko si zarobí... aj ja som si kedysi prizarábala ale kto by už takúto starú kozu len chcel 🤣😂 teraz skôr naháňam mladých zajačikov...
Možno.nejaky supermarket ale keď ma 16 nie je zodpovedná za prípadné škody, napr že.zle vydá... Preto malo kto chce zamestnať pod 18 ... Sama som to riešila. A teraz cez koronu už duplom keď je ešte aj všetko zatvorené...