Práca online pre 16 ročnú

diankaq
27. jan 2021

Ahojte moja neter má 16 rokov, vždy keď sa s ňou stretnem o ničom inom nehovorí len o nejakej brigáde (chce si zarábať peniaze sama) neviem ako jej s tým pomôcť.. keďže ja vôbec ani netuším či nejaká online práca pre ňu je.
Máte s tým niekto skusenosti? Alebo ako jej poradiť ?

miriam_s
27. jan 2021

Možno.nejaky supermarket ale keď ma 16 nie je zodpovedná za prípadné škody, napr že.zle vydá... Preto malo kto chce zamestnať pod 18 ... Sama som to riešila. A teraz cez koronu už duplom keď je ešte aj všetko zatvorené...

nafka0483
27. jan 2021

@diankaq Seriozna praca online pre 16 rocnu nebude mozna. Mozno ju akurat tak budu lakat na rozne MLM predaje, ale aj na tie pokial viem, tak musi mat 18 rokov.

zuzubb007
27. jan 2021

pre 16 ročnú nieje žiadna práca online na milión percent, keď nerátame dákych uchylakov cez net čo by ju nahovorili na live zarábanie, treba si deti sledovať v tomto veku, aby sa nedali zlou cestou, ak chce zarábať jedine letáky, nikdo ju nezamestná pod 18 rokov

basska_b
27. jan 2021

Presne tak, pre mládež do 18 rokov len nejaké manuálne práce, čo je v tejto situácii a ročnom období nemožné 😐

ninusa221
27. jan 2021

Ja som upratovala salón jeden kadernícke v 16 ctich.. tak skus nieco take alebo aj kamaratky chodili roznášať letáky

tncka
27. jan 2021

@diankaq nejaky predaj kozmetiky online alebo nieco take. Na fb mi vyskakuje milion ponuk na zarobky pre mamicky na MD a podobne,bez naroku na vzdelanie,to bude len nejake online predvadzanie a skusanie vyrobkov,nahovaranie dalsich atd. Nieco take nech skusi

lenkakravcova
27. jan 2021

@diankaq Ja som robila od 16tich lektorku v múzeu. Ale teda - nie je to online.

babydesire
28. jan 2021

Registrovat ju v pracovnych agenturach,,ponukaju aj brigady studentom napriklad Index Noslus

martanagyova
11. feb 2021

@diankaq sugar baby... ľahko si zarobí... aj ja som si kedysi prizarábala ale kto by už takúto starú kozu len chcel 🤣😂 teraz skôr naháňam mladých zajačikov...

pepisek420
Odpoveď bola odstránená
Zobraz