Dobrý deň, vopred Vás najmä dámy poprosím keby sme sa zaobišli bez hateov a klišé, ďakujem. Pozvala som chlapca na venček (chodí do vyššieho ročníka o 1 rok), nerozprávali sme sa ale zdal sa mi sympatický, a myslela som že aj ja jemu. Tak som sa ho opýtala a povedal že kľudne áno, a potom som zistila že všetky dievčatá z triedy odmietol. Avšak, na ďalší týždeň ma začal ignorovať, vyhýbať sa mi. Myslíte že povedal áno iba kvôli tomu že mu prišlo blbé mi povedať nie ? Hanbí sa, alebo nemá o mňa záujem ?
Vopred Vám ďakujem za pochopenie a odpovede k téme.
@liebena Tak sa ho na to opýtaj. Či ten venček stále platí, lebo jeho správanie voči tebe tomu nenasvedčuje. Aby si sa vedela zariadiť inak, ak tam nechce s tebou ísť.
@liebena podla mna sa po odsuhlaseni teraz trochu hanbi. Mozno aj preto, ze ostatnym poodmietal a tebe suhlasil. Teraz mu chodi po rozume, ze tie odmietnute sa to dozvedia a tak. Ale su to len moje hypotezy.
Ja si zase myslím,že sa zľakol,že tam bude musieť tancovať.
A dať oblek.
@madeincssr
Minulý rok mal venček, takže nič nové to pre neho nebude len si zopakuje kroky. Ja len neviem čo má to správanie znamenať, odsúhlasí iba mne a potom sa mi vyhýba. Neviem ako to mám brať.
@liebena zatial to nijako neber. Mozes sa mu pacit, alebo to vnima, ze len na ten vencek. Chlapci v tomto veku sa hanbia davat velmi najavo svoje city. Ty sa len tesnejsie pred vencekom, ak sa ti neozve, spytaj, ci to plati (prip. podumaj nad nahradnikom). Na venceku bud prirodzena a vsetko vycitis.
@madeincssr
Budeme mať samozrejme aj nácviky cca. 2 pred samotným venčekom. Takže tam sa uvidí. Už približne rok po mne pozeral, tak som skúsila. Ale keby povedal nie tak to chápem. Jeho som pozvala pretože je gentleman a to čo má na krku vie aj použiť, nie ako podaktorí jeho spolužiaci.
@liebena napis mu, ze mas pocit ze sa ti vyhyba ze ci je vsetko ok.