Potrebujem pomôcť s dejepisom

adam1425
2. jún 2024

Ahojte potreboval by som pomôcť s poznámkami s dejepisom lebo poslal mi ich kamoš ale neviem po ňom prečítať a veľmi ich potrebujem (kamoš nemá čas mi pomôcť) vedel by sa prosím niekto nájsť kto by ich prepísal do textu prosím 🙏🏼🙏🏼

ar3m1s
2. jún 2024

Skus poslat fotky do spravy kde sa daju aj rozkliknut

viestta
2. jún 2024

4 strany ti niekto bude prepisovat? Co si sa zmagoril? Otvor ucebnicu, pisu tam to iste a tlacenym pismom

butterflyeffect
2. jún 2024

@viestta presne to som chcela napisat-otvor ucebnicu a hned budes vediet co sa pise v zosite 🤦🏻‍♀️

gulka123
2. jún 2024

Tak to je super kamoš keď ti nemá čas pomôcť 😃 určite ho má, ale vôbec sa mu nechce 🙂
@viestta má pravdu 😃 kto ti bude 4 strany lúštiť a ešte aj prepisovať 😆 ukáž učiteľke fotky, ktoré ti poslal kamoš a povedz, že “nemal” čas ti pomôcť 😃 aj keď v učebnici máš to isté…
PS: nabudúce si pýtaj poznámky od spolužiačky…dievčatá píšu krajšie než chlapci a potom nebudeš musieť nič lúštiť 😆

vanilkovazmrzka
2. jún 2024

A ty to nevies precitat alebo si len lenivy to prepisovat sam?

adam1425
autor
3. jún 2024

@viestta učebnicu nemáme 🙂

adam1425
autor
3. jún 2024

@gulka123 sme čisto chalanska trieda

adam1425
autor
3. jún 2024

@vanilkovazmrzka asi keby mám učebnicu tak si to napíšem aj bez poznámok a keby to viem prečítať tak asi nepýtam pomôcť ale čo už ľudia stále si nájdu niečo 🙂

letfenixa
3. jún 2024

@adam1425 neverím! Tak ty to prečítať nevieš, ale čakáš, že niekto na nete ti to bude luštit!

adam1425
autor
3. jún 2024

@letfenixa tak prepáčte teda že som sa opýtal 👍🏼

letfenixa
3. jún 2024

@adam1425 choď na referaty.sk a najdi si 'Osvietenstvo' a uc sa.

ivka225
3. jún 2024

V knižniciach je plno kníh o histórii.

adam1425
autor
3. jún 2024

@ivka225 to je síce pravda ale ja nemávam čas chodiť do knižnice keď domov v nedeľu prídem o 18/19 potom dokončujem výkres a potom ostatné

ivka225
3. jún 2024

@adam1425 Tak to sa potom nedá nič robiť.

fairyy
3. jún 2024

@adam1425 pytaj poznamky este aspon od dvoch spoluziakov, to rozlustis, len nech mas aspon tri rozne pisma

viestta
3. jún 2024

@adam1425 neverim, ze nemas ucebnice, neverim, ze za cely vikend nemas cas na dejepis, kde sa flakas cely den ked vecer zacinas robot ulohy?
Ale musim ta pochvalit. Si vyborny generator vyhovoriek, budes v zivote uspesny...

1ryba
3. jún 2024

Snáď nemáš, len 1 spolužiaka. Určite sa nájde nejaký, čo píše čitateľne. Celé dni ste na sociálnych sieťach, snáď nie je problém nejakému napísať, nech ti cvakne svoje poznámky.

ar3m1s
3. jún 2024

Joj no teraz sa tu stretli vsetky zodpovedne matky. Akoze co ho buzerujete? Vsak aj keby sa mu nechcelo a kaslal na to co vy s tym? Je to jeho vizitka nie vasa ... Chodte buzerovat svoje vlastne deti a do ostatnych sa nestarajte. Pekne poprosil o to aby mu to niekto prepisal, nie aby ste mu tu davali materske "rady" . Ozaj je to na nom a je to ked tak jeho problem a nie vas alebo vasho dietata. Tak ked sa po veceroch nudite kontrolujte domace ulohy svojim detom

8mirka7
3. jún 2024

Treba lepšie zhora odfotiť,lebo keď som sa len tak pozrela, dá sa niečo rozlúštiť... Nie všetky dievčatá píšu pekne,po mojej neviem tiež sama prečítať 😂

viestta
3. jún 2024

@ar3m1s pred polnocou v nedelu pekne poprosil aby mu niekto prepisal poznamky. Vsak mu to prepis, aj ked myslim si, ze to potreboval na dnes

ar3m1s
3. jún 2024

@viestta vsak som sa aj pokusila to rozlustit ale pekne mu napisala ze skratka sa to neda precitat. Koniec. Neviem naco budeme vsetci teraz donho hucat ze aky je...

viestta
3. jún 2024

@ar3m1s aby si uvedomil, ze zivot prinasa aj povinnosti, ktore treba plnit. Ten dejepis je zrejme osmy rocnik. To uz by deti mali mat aj nejaku zodpovednost aj by mali vediet, ze kazda udalost ma nejake dosledky. Nenapisane poznamky tiez.

ar3m1s
3. jún 2024

@viestta myslim si ze mu to vysvetlia jeho rodicia. A ak nie cely zivot ma pred sebou ...urcite nepotrebuje aby mu tu cudzi ludia davali poucky a to ako sa ma k tomu postavit len kvoli nejakemu dejepisu 🤦. Jakeby vsetci v skole boli dokonali a nikdy nepotrebovali pomoc alebo nikdy nepodvadzali

viestta
3. jún 2024

@ar3m1s 🙄

ivka225
3. jún 2024

Nikto ma nepresvedčí, že sa dá učiť iba z poznámok. Teda učiť tak, aby to malo nejaký zmysel. Učiť sa treba zásadne z učebnice, knihy, monografie, skrípt ... skrátka z nejakého vytlačeného textu. Poznámky sú iba záznamom výkladu, maximálne môžu slúžiť ako pomôcka k tomu, na čo sa treba sústrediť, ale rozhodne nie ako jediný zdroj štúdia. To je aj na adresu učiteľov - tí jednoducho MUSIA povedať študentom, aké sú odporúčané zdroje.

ivka225
3. jún 2024

@ar3m1s To, že iní podvádzajú (áno, stáva sa to), znamená, že podvádzať je v poriadku?

ar3m1s
3. jún 2024

@ivka225 pane boze 🙈... Podvadzat nie je zrejme v poriadku a podla vas je v poriadku ked ucitelia davaju detom na den aj niekolko pisomiek, skusani a uloh? Tie deti su od rana do poobedia v skole, pridu domov a prve co sa musia ist ihned ucit len aby to vsetko stihli... A napriek tomu ze sa snazia, to aj tak nestihnu... Tak si myslim ze takyto mensi podvod v skole je urcite v poriadku. Lebo to nie je o tom ze sa clovek/ziak nesnazi... Deti su este stale deti a tiez si potrebuju niekedy oddychnut a povedzme si ze je koniec skolskeho roka a teraz toho maju deti este viac ako normalne cez rok. Neobhajujem tohto chalana no na druhej strane mam prenho pochopenie. Ja sama som ako ziak niekedy nevedela kde mi hlava stoji a konecne som si po dlllhom case oddychla a stalo sa mi presne to ze som vecer zistila ze ma byt na dalsi den pisomka. A ano podvadzala som na tej pisomke a? Teraz som ucitelka ja a ucim deti aby sa hlavne rozvijali v tom co ich zaujima, aby boli samozreme aj zodpovedne ale netrescem ich znamkami za ich chyby, skor sa snazim tento problem vyriesit inak. Prist na to preco to tak skoncilo a dat dietatu radu a druhu sancu aby to napravilo. Si myslim ze takto maju deti aj lepsi vztah k skole aj k uceniu narozdiel od toho aby sme ich rovno buzerovali...

sisska96
3. jún 2024

@ivka225 čo by nie.. Iba bifloši nevedia, ktorí si potrebujú zabiflovať celú knihu.
@adam1425 pochybujem že niekto sa tak veľmi bude nudiť že bude lúštit a napísať toľko veľa.