Chystáme sa 11r.kúpiť na narodeniny jeho prvy telefon. Je to živy chlapec,takže asi nemusím hovoriť,že je veľká pravdepodobnosť,že mu aj padne na zem,tak hlavne aby to prežil😁 (Áno obal a bezpečnostné sklo sú samozrejmosťoi) Za tú cenu neočakávam nejaké extra funkcie,ide mi hlavne o to,aby bol vhodný pre malé detské ruky,mal obstojný fotoaparát a zmestilo sa tam zopár aplikácií bez toho,aby zamŕzal. Primárne ho kupujeme kvôli telefonovaniu.
Prosím o tipy na konkrétne modely,ktoré sa osvedčili, len značka telefónu mi moc nepomôže,keďže modelov su stovky😁 Ďakujem.
nasa mensia (10r) ma mobil uz asi druhy rok a ma xiaomi, starsej som tiez teraz na vianoce kupovala uz druhy, lebo ten co mala dovtedy ked bol takmer vybity zamrzal a tiez xiaomi ale zmestila som sa do 200e a nie do 130e. mozno by som teda este napr babku oslovila, ze si nechce pridat do darceku a kupit tak aby naozaj za nieco stal a nie ze o mesiac uz bude problem napr s pamatou.
ja aj syn máme xiaomi - ja za viac, jeho sa zmestil do 100 v tej dobe. uplne v pohode mu staci.
Motorola moto g10 🙂 dá sa zohnať za 120€ a je to za mna velmi schopny telefón
Dakujem,nakoniec sme vybrali Xiaomi za 100€. Na to,ze doteraz nemal ziadny mu to myslim staci. Hrava sa na tablete,v skole ho musi mat vypnuty.On nie je typ dietata,co si dava na veci pozor,takze fakt mi pride zbytocne aby mal telefon za 200€ ,ked bohvie ci sa vobec 1 roku dozije😅
Male detske ruky v 11tich? Ved o chvilu puberta a ta o rok-dva prerastie... Kazdopadne syn ma mobil od devat rokov, ma svoj druhy, prvy mal proste malu pamat, tak na toto si dozri, 64gb uplne minimum vy ho kupujete kvoli telefonovaniu, on vzhladom na to, co s tym deti robia urcite bude chciet aj hrat nejake hry, aby mu to nemrzlo a pocuvat hudbu cestou do skoly, takze aby to nebol uplny shit je fakt dolezite. Nejde o prestiz v triede - ale proste pouzitelnost pre neho sameho... Nas 8 rocny ma tento, mozno nieco take hladate no https://www.amazon.de/Xiaomi-Smartphone-display... on chodi domov sam autobusom ci po treningu mu potrebujem zavolat, tak uz dostal...