Pomôžte mi zlepiť moje rozlámané srdce

cucu19
20. júl 2015

Nie som žiadne 15 ročné dievčatko ale cítim sa, ako keby som sa buchla do nejakého chlapca ako pravá pubertiačka. Nechcem a ani nebudem rozpisovať detaily, prečo a z akých dôvodov nie sme spolu. Len proste chcem od Vás radu, podporu, ako ste riešili svoje zlomené srdce. Prvého augusta to bude rok čo som sa s ním nevidela ale stále sa pristihnem pri tom ako nad tým premýšľam. Nedal nám ani šancu lepšie sa spoznať..videli sme sa asi len 5 krát ale ja som sa stihla zaľúbiť dostatočne dobre. Stále nad tým premýšľam aké to mohlo byť krásne. V poslednej dobe mi píše SMS ale ja už mu šancu nedávam ...prešiel rok a on nebol schopný sa rozhývať. Ja viem, že iné by to nebolo a skončilo by to aj nadalej len pri tých sms. Vytrpela som si v živote už kadečo, ja viem že vždy môže byť horšie ale som dostatočne uvedomelá a dospelá, aby som vedela, že on bol ten pravý, že práve pri ňom sa mi vždy podlomili kolená a roztriasol hlas. Stále je v mojej hlave, stále mi ňou behá ale ja viem, že on by nám nedal šancu a viem aj to, že nemôžem sa donekonečna trýzniť a trápiť sa.
Ľudia, stalo sa vám niečo podobné? Nič som s tým chlapom nemala ale som to cítila ako nikdy predtým. Lenže on sa k tomu nemal. Hlavu mi nenamotával zbytočne, aby ste si nemysleli. Až teraz mi dopína ako to píšem, že ho milujem, milovala som a asi aj milovať budem len on v mojom živote nie je. a tak to je aj dobre.

nina661
20. júl 2015

ak ho miluješ, nie je čo riešiť 😝

dina14
20. júl 2015

opis je dost 'confusing'.. preco mu teda nedas sancu?

jabadaba
20. júl 2015

@cucu19 a s kym sa snazis teda otehotniet?

lyzzy
20. júl 2015

@cucu19... Jednoduchá odpoveď.....keby bol ten pravý tak by vás to k sebe ťahalo tak.že ani rok ani dialka ani nič iné by vás nerozdelilo.Niekde sa stala chyba....Ona možno čakal že sa rozhýbes ty....nedočkal sa,možno len jednoducho to necítil až tak moc ako ty.Stáva sa.

jeennyv
20. júl 2015

@cucu19 ja prezivam nieco podobne...aj ked sme spolu uz nieco mali...zeny sa rychlo ak s nejakym chlapom komunikuju ci uz formou sms alebo nejakeho ineho komunikatora ci po par stretnutiach emocionalne upnut, aj napriek tomu, ze on nejavi nejake znamky zamilovanosti ci vacsieho zaujmu..som toho nazoru, ze kto chce cestu si najde...ako to, ze pisanie ide a stretnutia nie...ak by ta chcel, resp. ak by chcel vas "vztah" rozvijat priestor pre vas dvoch by si nasiel, plus ked ste spolu este nic nemali, je to o nejakom zvyku a naviazanosti.... ak by si si s nim chvilu dala pokoj, ano bude ti chybat a stvat ta to cele, ale casom to vsetko opadne......

janickacrazy
21. júl 2015

@cucu19 Ked ho chceš a on ti píše sms, tak sa s ním stretni, ved nemáš čo stratiť. Ved prinajhoršom z toho nič nebude, aj tak sa stále trápiš. Ja som sa trápila pre jedného muža 2 roky, už aj kamoši si zo mna robili srandu, že mi šibe, lebo to u mna nebývalo zvykom, ale nemohla som nanho zabudnúť. Potom som stretla svojho dnes už manžela a ten mi ho konečne vymazal z hlavy.

skoupilka1
21. júl 2015

stalo sa aj mne. My sme spolu mali teda dosť ale aj napriek tomu, že mi moc ublížil a aj neskutočne miloval (tak mi to aspoň omielal ) odišiel za hranice bez rozlúčky bez ničoho, proste jeden deň mi vyznáva lásku a ďalši deň sa dozviem od kamošky, že on odišiel von. Trápilo ma to dosť...Premýšlala som a priznám sa, že čas od času si spomeniem..... On sa ale nevrátil, je stále preč, je to už 10 rokov, má už svoj život, síce stále single ale jeho domov je už tam. Ja som obrátila list a teraz som šťastná s mojim mužom a mám krásne 2 detičky 😎 Takže všetko zle je na niečo dobré. Nebudem ti tu vypisovať aby si sa netrápila. Práve naopak, poplač si, vykrič sa, posťažuj sa kamoške ale jedno si uvedom: nemôžeš žiť v spomienkach. Uzavri kapitolu a začni novú, budeš šťastná s niekým iným. 😉